وزارت برق عراق: واردات گاز از ایران آغاز شد؛ کورمور دوباره در مدار تولید

سرویس عراق و اقلیم کردستان- به‌دنبال تکمیل عملیات تعمیر در خطوط انتقال جانب ایران، جریان پنج میلیون مترمکعبی گاز روزانه به عراق دوباره برقرار شده و همزمان، میدان گازی کورمور نیز پس از راه اندازی مجدد در افزایش تولید برق نقش داشته است.

به گزارش کردپرس، وزارت برق عراق اعلام کرد که پس از توقف سه‌روزه، واردات گاز از ایران به عراق دوباره آغاز شده و روزانه پنج میلیون مترمکعب گاز از ایران به عراق منتقل می‌شود.

«احمد موسی»، سخنگوی وزارت برق عراق، گفت: پس از اتمام عملیات تعمیر و بازسازی خطوط انتقال در سمت ایران، جریان گاز از ایران به عراق از سر گرفته شده است.

او همچنین افزود که بازسازی و راه‌اندازی مجدد میدان گازی کورمور نیز در تأمین شبکه برق ملی نقش داشته و نزدیک به ۷۰۰ مگاوات برق تولید می‌کند؛ برقی که هم‌اکنون از نیروگاه‌های تولید برق در اقلیم کردستان خریداری می‌شود.

وی توضیح داد که وضعیت تولید برق به‌تدریج در حال بهتر شدن است و واحدهای تولید برق حرارتی و سیکل ترکیبی که به دلیل کمبود گاز از مدار خارج شده بودند، دوباره وارد مدار تولید شده‌اند.

کد مطلب 2791269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha