اعتراض کُردها، دروزیان و علویان به سفر جولانی به نیویورک

سرویس سوریه - رئیس‌ دولت موقت سوریه جهت شرکت در جلسات مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد و در دیدار با جامعه سوریان در آمریکا بر ضرورت اتحاد مردم، بازسازی کشور و رفع تحریم‌های باقی‌مانده تأکید کرد. همزمان، اعتراض‌هایی از سوی گروه‌هایی از کُردها، دروزیان و علویان در کانادا به سفر وی برگزار شد.

به گزارش کردپرس، «احمد الشرع» رئیس‌ دولت موقت سوریه، در سفری به نیویورک رسید تا در جلسات مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کند. این نخستین بار است که یک رئیس‌ دولت سوریه از سال ۱۹۶۷ در این نشست حضور می‌یابد. الشرع در این سفر، هیئتی رسمی متشکل از تعدادی از وزرا و مسئولان همراه خود دارد.

«احمد الشرع» رئیس‌ دولت موقت سوریه در نخستین برنامه رسمی خود، با هیئتی از جامعه سوری در ایالات متحده دیدار و بر اهمیت اتحاد مردم سوریه تأکید کرد. او گفت: «ما باید مردمی متحد باشیم. ممکن است در همه مسائل توافق نداشته باشیم، اما باید متحد شویم.» او همچنین افزود: «سوریه می‌تواند بار دیگر عروس خاورمیانه شود، اما ما فاقد یک برنامه و اتحاد درست برای بازسازی کشوری هستیم که از آن محروم شده‌ایم.»

الشرع با اشاره به میزان خسارت‌های وارده به سوریه تأکید کرد که این آسیب‌ها در همه بخش‌ها گسترده است و در عین حال، کشور منابع انسانی و سرمایه قابل توجهی دارد. او افزود: «هر روز می‌توانیم کاری تازه انجام دهیم و جهان را شگفت‌زده کنیم. مسیر پیش رو دشوار و پر از مشکلات است، اما باید هر روز خودمان را ثابت کنیم.»

نماینده سوریه در سازمان ملل اعلام کرد که سخنرانی الشرع در مجمع عمومی بر پرونده‌های داخلی و خارجی سوریه متمرکز خواهد بود و هدف اصلی وی، رفع تحریم‌های باقی‌مانده علیه کشور است. وی همچنین به انجام مذاکرات با اسرائیل درباره مسائل امنیتی اشاره کرد و تأکید کرد که هر توافق امنیتی باید منافع مردم سوریه را مدنظر قرار دهد.

این سفر تاریخی واکنش‌هایی نیز در جامعه سوریان خارج از کشور به همراه داشت. در کانادا، گروه‌هایی از کُردها، دروزیان و علویان در شهر تورنتو در اعتراض به سفر الشرع و حضورش در مجمع عمومی سازمان ملل تظاهرات کردند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) پیش‌تر اعلام کرده بود که حضور الشرع در نیویورک نقطه عطفی برای سوریه به شمار می‌رود و وی در این سفر تلاش خواهد کرد تصویر واقعی سوریه و چشم‌انداز بازسازی کشور را به جامعه بین‌المللی منتقل کند.

کد مطلب 2788919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha