به گزارش کرد پرس، هشتمین جلسه کمیته راهبری تنظیم بازار میوه شب عید استان با حضور اعضا برگزار شد و در این نشست، مصوبات مهمی در راستای کنترل و تعدیل قیمت ها و تامین میوه مورد نیاز شهروندان برای ایام پایانی سال به تصویب رسید.
مدیر تعاون روستایی استان کردستان در این رابطه گفت: بر اساس مصوبه این کمیته، ۱۲۰ غرفه در سطح استان برای توزیع میوه شب عید شامل سیب زرد، سیب قرمز و پرتقال فعال شده است.
مجتبی سعیدی افزود: از این تعداد، ۳۴ غرفه در شهر سنندج مستقر شده و میوه مورد نیاز شهروندان را با قیمت مصوب عرضه می کنند.
وی با اشاره به قیمت تعیین شده برای میوه شب عید، اظهار کرد: بر اساس مصوبه کمیته راهبری تنظیم بازار میوه استان، قیمت هر کیلوگرم سیب زرد و سیب قرمز ۱۱۰ هزار تومان و هر کیلوگرم پرتقال ۷۵ هزار تومان تعیین شده است.
مدیر تعاون روستایی کردستان ادامه داد: برای تامین نیاز بازار در ایام نوروز، ۲۰۰ تن سیب و ۲۵۰ تن پرتقال توسط اتحادیه تعاونی های روستایی استان خریداری و در سردخانه های سراسر استان ذخیره سازی شده است.
سعیدی با بیان اینکه فعالیت غرفه های توزیع میوه از چهارشنبه ۲۰ اسفند آغاز شده است، یادآور شد: این طرح تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز به افزایش ذخایر، اقدامات لازم برای تامین بیشتر در دستور کار قرار می گیرد.
وی بیان کرد: در چارچوب سیاست های تنظیم بازار و با توجه به شرایط جنگی و لزوم کنترل نوسانات قیمتی، در غرفه های توزیع میوه اقلامی مانند برنج، خرما و سیب زمینی نیز با قیمت های مصوب عرضه خواهد شد.

نظر شما