تأمین پایدار آرد در کردستان؛ هیچ کمبودی وجود ندارد/ بازدیدهای سرزده از کارخانه‌ها ادامه دارد

سرویس کردستان ـ مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با تأکید بر تداوم تولید و ذخیره‌سازی آرد در شرایط خاص، گفت: هیچ‌گونه کمبودی در تأمین آرد استان وجود ندارد و نظارت‌ها بر کارخانه‌های تولیدی به‌صورت مستمر و سرزده ادامه دارد.

به گزارش کرد پرس، حسین رحیمیان روز پنجشنبه در حاشیه بازدید سرزده از کارخانه آرد «فرزانه» سنندج، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی در تولید و توزیع آرد در سطح استان وجود ندارد و کارخانه‌ها با تمام ظرفیت در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به شرایط خاص و ضرورت آمادگی در برابر بحران‌ها، افزود: این بازدیدها در راستای رصد میدانی و حفظ آمادگی چرخه تأمین کالاهای اساسی در شرایط جنگی انجام می‌شود تا از هرگونه اختلال احتمالی جلوگیری شود.

دبیر کمیته نظارت بر مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی استان کردستان با بیان اینکه در استان کردستان ۱۲ کارخانه تولید آرد فعال است، ادامه داد: از این تعداد، ۲ کارخانه در سنندج فعالیت دارند و برنامه‌ریزی شده از هفته آینده سایر کارخانه‌های استان نیز مورد بازدید و ارزیابی قرار گیرند.

رحیمیان درباره وضعیت تولید کارخانه آرد فرزانه سنندج نیز بیان کرد: این کارخانه با ظرفیت اسمی ماهانه ۲۳۰۰ تن، در سه شیفت کاری و با ۳۵ نفر پرسنل به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کند و بخش قابل توجهی از نیاز شهرستان‌های سنندج، دهگلان و کامیاران را تأمین می‌کند.

وی یادآور شد: بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده، در هفت روز ابتدایی ماه جاری ۹۸ درصد سهمیه آرد نانوایی‌های لواش، ۱۰۰ درصد نانوایی‌های بربری و حدود ۴۹ درصد نانوایی‌های سنگکی تأمین و توزیع شده است و روند تأمین نیز بدون وقفه ادامه دارد.

تأمین پایدار آرد در کردستان؛ هیچ کمبودی وجود ندارد/ بازدیدهای سرزده از کارخانه‌ها ادامه دارد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با اشاره به همکاری دستگاه‌های اجرایی، گفت: شرکت غله استان نیز گندم مورد نیاز کارخانه‌ها را به‌صورت امانی تأمین می‌کند تا در شرایط اضطراری، امکان افزایش تولید و ذخیره‌سازی وجود داشته باشد.

رحیمیان با تأکید بر تداوم نظارت‌ها، اظهار کرد: بازدیدها به‌صورت سرزده و مستمر ادامه خواهد داشت و هدف اصلی، اطمینان از پایداری تأمین کالاهای اساسی و آرامش خاطر مردم است.

در این بازدید علاوه بر مدیر کل تعزیرات حکومتی و دبیر کمیته نظارت بر مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی استان ، معاون بازرگانی و توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل غله، رییس بازرسی جهاد کشاورزی، مدیر عامل شرکت حمل و نقل خلیج فارس و معاون قضایی اداره کل تعزیرات حکومتی استان کردستان حضور داشتند.

کد مطلب 2794612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha