شیبانی: از سوی نیروهای دموکراتیک سوریه اراده جدی ندیدیم

سرویس سوریه - «اسعد حسن شیبانی» وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه در سخنانی اعلام کرد که نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) تاکنون اراده‌ای جدی برای اجرای «توافق ۱۰ مارس» از خود نشان نداده‌اند. شیبانی افزود: «دولت سوریه در منطقه جزیره حضور خواهد داشت.»

به گزارش کردپرس، «اسعد حسن شیبانی» وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه در سخنانی با انتقاد از عدم اجرای توافق ۱۰ مارس توسط نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) اعلام کرد که دمشق در منطقه جزیره حضور خواهد داشت و روند ادغام نیروها در ارتش سوریه با هدف حفظ تمامیت ارضی و جلوگیری از تجزیه کشور ادامه دارد.

به نوشته شبکه روداو، صبح امروز، هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه، یاشار گولر وزیر دفاع این کشور و ابراهیم کالن رئیس سازمان اطلاعات ترکیه (میت) در سفری رسمی به دمشق رفتند.

اسعد حسن شیبانی در کاخ مردم دمشق با هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، یک نشست خبری مشترک برگزار کرد.

شیبانی با بیان اینکه SDF توافق ۱۰ مارس را اجرا نکرده است، گفت: «متأسفانه درباره ادغام شمال شرق سوریه، هیچ اراده‌ای از سوی SDF ندیده‌ایم. SDF هیچ گام مثبتی برنداشته و به سیاست تعلل و وقت‌کشی ادامه می‌دهد.»

محورهای دیدار با هیئت ترکیه

شیبانی اظهار داشت که در دیدارهای احمد الشرع با هیئت ترکیه، موضوعات متعددی مورد بحث قرار گرفته است که از جمله این موضوعات می‌توان به لغو تحریم‌های آمریکا علیه سوریه، گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری، تقویت همکاری‌های اطلاعاتی و نظامی و بازگشت پناهجویان اشاره کرد.

وی افزود که مبارزه با داعش و پیشبرد یک چشم‌انداز مشترک برای کردستان سوریه (شمال و شرق سوریه) نیز در دستور کار این گفت‌وگوها قرار داشته است.

پیشنهاد نظامی و پاسخ SDF

وزیر امور خارجه سوریه با اشاره به روند ادغام نیروهای SDF در ارتش سوریه اعلام کرد که وزارت دفاع سوریه یک پیشنهاد مشخص ارائه کرده و گفت: «این پیشنهاد از سوی وزارت دفاع ما آماده شده و پاسخ طرف مقابل نیز امروز به دست ما رسیده است.»

شیبانی تأکید کرد که این پاسخ با دقت بررسی خواهد شد و افزود: «ما اهمیت بیشتری به منطقه جزیره خواهیم داد و دولت سوریه در آنجا حضور خواهد داشت. هدف دمشق تحقق ادغام واقعی، حفظ تمامیت ارضی سوریه و جلوگیری از تجزیه کشور است.»

وی در پایان تأکید کرد که دولت موقت سوریه اجازه اعطای امتیازات اداری که به حاکمیت سوریه لطمه بزند را نخواهد داد و در آینده‌ای نزدیک پاسخ رسمی خود را به طرف آمریکایی ارائه خواهد کرد.

کد مطلب 2791982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha