نگران فروش F-35 به ترکیه و خطر حمله جدید به کردستان سوریه هستیم

سرویس سوریه - «سینم محمد» نماینده مجلس سوریه دموکراتیک در واشنگتن هشدار داد که فروش جنگنده‌های F-35 به ترکیه می‌تواند زمینه‌ساز تهدیدی تازه علیه شمال‌ و شرق سوریه شود و تأکید کرد سرنوشت سوریه تنها با مشارکت واقعی همه گروه‌ها و اقوام، از جمله کُردها، علوی‌ها، درووزها و مسیحیان، رقم خواهد خورد.

به گزارش کردپرس، «سینم محمد» نماینده مجلس سوریه دموکراتیک (MSD) در واشنگتن در گفت‌وگویی با هشدار نسبت به پیامدهای فروش جنگنده‌های F-35 به ترکیه اعلام کرد که چنین اقدامی می‌تواند به تهدیدی تازه علیه مناطق شمال‌ و شرق سوریه منجر شود. او با انتقاد از ترکیب یکدست هیئت دولت موقت سوریه در نشست‌های اخیر، تأکید کرد که سرنوشت سوریه تنها با مشارکت واقعی همه گروه‌ها و اقوام، از جمله کُردها، علوی‌ها، دروزی‌ها و مسیحیان رقم خواهد خورد.

«سینم محمد» نماینده مجلس سوریه دموکراتیک (MSD) در واشنگتن در گفت‌وگو با شبکه روداو هشدار داد که فروش جنگنده‌های F-35 به ترکیه ممکن است منجر به تهدیدی جدید برای مناطق کردستان سوریه شود.

«سینم محمد» نماینده مجلس سوریه دموکراتیک در واشنگتن تأکید کرد که شمال‌ و شرق سوریه نباید قربانی توافقات سیاسی میان آمریکا و ترکیه شود و سرنوشت سوریه باید با مشارکت واقعی همه گروه‌ها تعیین شود.

وی ضمن انتقاد شدید از هیئت دولت موقت سوریه که در واشنگتن حضور یافت، گفت: «تمام گروه‌های حاضر باید یکپارچه باشند و همه اقوام سوری، از جمله کُردها، درووزها، علوی‌ها و مسیحیان، در تصمیم‌گیری‌ها شرکت داشته باشند.»

وی افزود که پیام روشن رئیس دولت جدید دمشق این است که «حکومت سوریه باید حاکم باشد و همه به قوانین و حقوق آن پایبند باشند»، اما تاکنون دیدگاه جامع و فراگیر برای آینده سوریه ارائه نشده است.

سینم محمد درباره دیدار اخیر احمد شرع با دونالد ترامپ نیز گفت: «ترامپ فردی بازرگان است. پرسش اصلی این است که آیا این دیدار حمایت واقعی سیاسی برای دمکراسی در سوریه است یا صرفاً معاملات تجاری و توافق‌های موقت؟»

وی همچنین نسبت به سرنوشت اردوگاه هول در شمال‌ و شرق سوریه هشدار داد. او تأکید کرد که عدم مشارکت نمایندگان SDF و مدیریت خودگردان شمال و شرق سوریه در این نشست «اشتباه بزرگی» بوده است و این اردوگاه تهدیدی جدی برای امنیت منطقه و جهان محسوب می‌شود.

نماینده MSD در پایان پیام روشنی به مردم کردستان داد و گفت:
«کلید موفقیت و ماندگاری کُردها در اتحاد و اتکا به خود است. کُردها نباید منتظر دیگران برای تأمین حقوق خود باشند، بلکه باید خود تصمیم‌گیرنده و یکپارچه در برابر تهدیدها عمل کنند.»

کد مطلب 2789156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha