به گزارش خبرگزاری کردپرس، مراسم تودیع و معارفه مدیران کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه صبح امروز یکشنبه (5 آبان ماه) با حضور جمعی از مسئولین کشوری و استانی و نیز برخی از مدیران و روسای این اداره کل در تالار شهید بهشتی شهرکرمانشاه برگزارشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش: نظام آموزشی کشور نیاز به تحول دارد
عبدالرسول عمادی در این مراسم به حادثه زلزله 7 ریشتری شامگاه یکشنبه (21 آبان ماه) در استان کرمانشاه اشاره و ضمن تسلیت به مردم این استان، اظهارداشت: پس از این زلزله همبستگی ملی و همبستگی اجتماعی زیبایی توسط ایرانیان به وجود آمد.
وی در ادامه درخصوص چرایی بوجود آمدن نظام یادگیری و یاددهی در کشور، گفت: نظام نوین آموزشی از 100 سال قبل در کشور ما شکل گرفت و اولین مدارس به شیوه امروزی ایجاد شد اما پیش از آن آمورش به شکل سنتی و در جهت تعلیم قرآن، آموزه های دینی و اشعار شعرای بزرگ ایرانی وجود داشت.
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه یونسکو در تقسیم بندی مراحل نظام تعلیم و تربیت آن را به 5 مرحله تقسیم می کند، تصریح داشت: اولین مرحله زمانی است که بشریت آموزش را تنها به منظور یادگرفتن صرف شکل داد.
وی یادگیری برای عمل کردن و انجام تغییرات در محیط زندگی را دومین مرحله آموزش عنوان کرد و افزود: مرحله سوم دانستن برای زندگی کردن است.
عمادی با تاکید بر این مطلب که در قرن 21 هر نظام آموزشی که نتواند فراگیران خود را برای زندگی آماده کند آن نظام، نظامی شکست خورده است، گفت: دانستن برای باهم زیستن چهارمین مرحله از آموزش است که یاد می دهد افراد چگونه درکنار هم زندگی کنند.
وی متذکرشد: نمی شود در قرن 21 کتاب های قرن 19 را که قصد آن تنها یادگیری بود را به دانش آموزان ارائه داد. باید امروز به دانش آموزان یاد داد که چگونه زندگی کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش نظام آموزشی کشور را نیازمند تحول دانست و عنوان کرد: تحول باید از مدرسه و از درون مدرسه باشد.
وی خاطرنشان ساخت: برای اینکه دانش آموزانی خلاق داشته باشیم باید اول معلمات و مدیرانی خلاق داشته باشیم.
عمادی در پایان یادآورشد: آموزش و پرورش ما بسیار بزرگ و حجیم است و دخل آن باخرجش نمی خواند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه: به همه شهرستان ها نگاهی یکسان خواهم داشت
مجید یزدان پناه معلمین و مدیران را اصلی ترین سکانداران حوزه آموزش و پرورش خواند و گفت: تمام توان و تلاش خود را بکار خواهم بست تا باری از مشکلات آموزش و پرورش کرمانشاه را برداریم.
وی بر لزوم توجه یکسان به همه شهرستان های استان تاکید کرد و تصریح داشت: نگاه قومی، قبیله ای و قشری به هیچکدام از شهرستان های استان نخواهیم داشت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه این اداره کل به همکاری و همدلی همه مدیران و روسای خود احتیاج دارد، گفت: ما زمانی در مقابل هم قرار خواهیم گرفت که نتوانیم از نظرکاری همدیگر را قانع کنیم.
وی خطاب به مدیران و روسای این اداره کل که در سالن حضور داشتند، متذکرشد: با اولین اتفاقات و تغییرات عکس العمل نشان ندهید، اجازه و فرصت دهید تا زمان بگذرد.
یزدان پناه خواستار تشکیل یک بانک اطلاعاتی برای شناسایی مدیران توانمند استان جهت بکارگیری آنان در مناصب شد و عنوان کرد: هدف ما عزت و سربلندی ایران و تعلیم و تربیت درست است.
وی با تاکید براینکه ازنصب هرگونه بنر و پیام تبریک اجتناب شود و به جای آن هزینه ها را به حساب سازمان نوسازی واریز کنید، گفت: اولین روزکاری خود را روز سه شنبه در سرپلذهاب آغاز خواهیم کرد.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان کرمانشاه: خیرین مدرسه ساز سال گذشته ساخت 62 مدرسه را در کرمانشاه آغاز کردند
سلیمان محبی نیز در این مراسم به تشریح اقدامات صورت گرفته طی 4 سال مدیریتش در آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: در بحث سواد آموزی در سال 92 رتبه 27 کشور بودیم اما طی چهارسال گذشته به رتبه اول کشوری دست یافتیم.
وی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز سال گذشته ساخت 62 مدرسه را در کرمانشاه آغاز کردند، عنوان کرد: از این نظر ما جزء 3 استان برتر کشور بودیم.
محبی از صرف بیش از 26 میلیارد تومان جهت نصب سیستم های گرمایشی ایمن در مدارس استان خبرداد و افزود: 2 هزار کلاس درس استان مانده است تا مجهز به سیستم شوفاژ شوند.
وی به کسب مقام های متعدد کشوری در حوزه های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: در مسابقات ورزشی طی سالهای 90 و 91 هیچ دانش آموز کرمانشاهی در مسابقات کشوری شرکت نمی کردند اما در سال 95 به مقام چهارم کشوری دست یافتیم.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش کرمانشاه به افزایش تعداد خانه های معلم استان طی چند سال گذشته پرداخت و بیان داشت: از تعداد 2 خانه معلم در سال 92 به 14 خانه معلم در سال 96 رسیده ایم.
وی تاکید کرد: تعداد مراکز مشاوره ما از 3 مرکز به 15 مرکز افزایش یافت.
محبی با بیان اینکه رتبه آموزشی این اداره کل در امتحانات نهایی دانش آموزان با اجرای برنامه های کیفیت بخشی به 21 کشور رسیده است، یادآورشد: تعداد پیش دبستانی های استان افزایشی 30 درصدی داشته است.

نظر شما