دولت جدید سوریه در مسیر احیای حقوق کردها قرار دارد

سرویس سوریه - نماینده دائم سوریه در سازمان ملل، اعلام کرد دولت جدید این کشور در حال تلاش برای بازگرداندن حقوق از دست‌رفته کردهاست و تأکید کرد این روند با هدف تقویت وحدت ملی و تأمین مطالبات کردها ادامه دارد

به گزارش کردپرس، «ابراهیم اولابی» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد اعلام کرد دولت جدید این کشور با هدف جبران سیاست‌های گذشته، روند بازگرداندن حقوق از دست‌رفته کردها را آغاز کرده است. وی همچنین بر تقویت وحدت ملی و مشارکت همه گروه‌ها در ساختار حکومتی تأکید دارد.

«ابراهیم اولابی» در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه رسانه‌ای روداو، ضمن تمجید از اقدامات رهبری کردها و نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF)، تأکید کرد این اقدامات نقش مهمی در حفظ حقوق کردها و تقویت وحدت با دولت سوریه دارد.

وی اظهار داشت که این تصمیم‌ها می‌تواند مطالبات کردها در زمینه هویت، دسترسی به خدمات عمومی، منابع و حقوق فرهنگی را تأمین کند. به گفته او، روند همکاری و ارتباط میان دولت و مناطق شمال و شرق سوریه به‌طور عملی آغاز شده و مقام‌های دولتی به این مناطق سفر کرده‌اند.

اولابی افزود: «این همان سوریه‌ای است که می‌خواهیم ببینیم؛ سوریه‌ای متحد و قدرتمند برای همه اقوام و گروه‌ها.»

نماینده سوریه در سازمان ملل با انتقاد از حکومت قبلی دمشق گفت در آن دوره بسیاری از حقوق مردم کرد نادیده گرفته می‌شد. او تأکید کرد که دولت جدید از بازگرداندن این حقوق خرسند است و این روند را ادامه خواهد داد.

وی همچنین به صدور فرمان ریاست‌جمهوری شماره ۱۱۳ اشاره کرد که به گفته او، حقوق تاریخی کردها را تضمین می‌کند. اولابی از ادامه حضور و مشارکت شخصیت‌های کرد در نهادهای مختلف دولتی از جمله کمیسیون عدالت انتقالی و کمیسیون انتخابات خبر داد.

در بخش دیگری از این گفت‌وگو، موضوع منابع نفتی سوریه و نقش نیروهای SDF در مدیریت آن‌ها مطرح شد. اولابی با اشاره به اهمیت این منابع، بر لزوم همکاری همه طرف‌ها برای بهره‌برداری از آن‌ها در راستای منافع ملی تأکید کرد.

اولابی که در «فروم انرژی آمریکا–سوریه» در مرکز Atlantic Council در واشنگتن سخن می‌گفت، به برنامه‌های دولت موقت برای تبدیل سوریه به یک مرکز منطقه‌ای انرژی اشاره کرد.

او گفت: «سوریه از منابع متنوعی مانند بنادر، نفت و کشاورزی برخوردار است و در حوزه انرژی، صادرات و منابع طبیعی ظرفیت‌های بزرگی دارد. نخستین گام برای بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها، تحقق وحدت ملی و ایجاد ساختارهای مدیریتی و قانونی کارآمد است.»

کد مطلب 2794351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha