به گزارش کردپرس، خالد رحمانی مدیر امور آب مهاباد در جمع خبرنگاران گفت: باتوجه به میزان ذخیره حجم سد مهاباد و احتمال سر ریز شدن سد طی روزهای آینده عملیات رهاسازی آب به سمت دریاچه آغاز شده است.
او ادامه داد: هم اکنون دبی ورودی آب به مخزن سد مهاباد بیش از ۲ برابر خروجی آن است و بر همین اساس حجم رهاسازی حدود ۳۰ مترمکعب بر ثانیه تعیین شده است.
مدیر امور آب مهاباد گفت: برغم رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه احتمال سر ریز شدن سد مهاباد طی روزهای آینده وجود دارد.
در همین راستا مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجانغربی گفت: طبق ارزیابیهای انجام شده وضعیت ذخایر آبی سد بوکان مطلوب است و رها سازی به سمت دریاچه آغاز شد.
مجید رستگاری افزود: بارشهای مناسب سال آبی جاری باعث شده تا وضعیت مخزن سد بوکان نسبت به سال گذشته بهبود چشمگیری یافته و بخشی از کسریهای ناشی از تنش آبی بیسابقه سال ۱۴۰۴ جبران شود.
او همچنین از آغاز عملیات رهاسازی آب خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به بهبود وضعیت تراز سد و رسیدن به سطح مطلوب ذخیره آب، امکان رهاسازی بخشی از آب مخزن به سمت دریاچه ارومیه فراهم شده و این اقدام در راستای احیای نگین آبی ایران و براساس برنامههای ابلاغی ستاد احیا صورت میگیرد تا ضمن تأمین آب شرب و کشاورزی پایاب، حقآبه زیستمحیطی منطقه نیز تأمین شود.

نظر شما