طرح نظارتی ویژه رمضان و نوروز در کردستان آغاز شد

سرویس کردستان - معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان از آغاز اجرای طرح گسترده نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با فعالیت ۱۹ تیم بازرسی در سراسر استان خبر داد.

به گزارش کرد پرس، فرزاد سردارزاده در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: این طرح از ۲۵ بهمن ماه با هدف تشدید نظارت بر بازار، مقابله با گران فروشی، احتکار و برخورد با تخلفات صنفی آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه تأمین کالاهای اساسی و ایجاد آرامش در بازار از اولویت های اصلی این طرح است، افزود: روزانه ۱۰ تیم در سطح شهر سنندج و ۹ تیم در سایر شهرستان ها از واحدهای صنفی، تولیدی، خدماتی و شرکت های پخش بازدید می کنند.

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت کردستان با اشاره به برخورد با حراج های غیرواقعی، اظهار کرد: برخی واحدها با هدف اغفال مشتری اقدام به حراج های صوری می کنند که با این موارد برخورد قاطع قانونی خواهد شد.

سردارزاده ادامه داد: حراج ها باید واقعی و با تخفیف ۵ تا ۱۵ درصد و تحت نظارت بازرسان و اتحادیه ها برگزار شود.

وی از شهروندان خواست تخلفات احتمالی را از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش دهند و یادآور شد: تمامی گزارش ها در کوتاه ترین زمان رسیدگی می شود.

کد مطلب 2793469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha