مطالبات مهریه در آذربایجان غربی 24 درصد افزایش یافت

سرویس آذربایجان غربی- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان‌غربی گفت: در سال گذشته تعداد پرونده های مطالبه مهریه در استان ۲۴درصد افزایش یافته است و در همین ایام 4 هزار و ۹۰۰ نفر مهریه خود را مطالبه کرده‌اند.

به گزارش کردپرس، مرتضی حاتمی امروز در نشست خبری در خصوص راهکار های پیشگیری از طلاق تصریح کرد: در سال جدید نیز ارائه آموزش‌های لازم برای متقاضیان ازدواج در راستای شناخت زوجین و غربالگری با استفاده از ظرفیت بهزیستی برای جلوگیری از وقوع ازدواج‌های پر خطر در جهت کاهش طلاق در حال انجام است.

وی افزود: در سال گذشته میزان طلاق توافقی در استان یک درصد کاهش داشته است و همچنین ورودی و میزان صدور حکم نیز در این مورد کاهش یافته است.

حاتمی با اشاره به پرونده های مجازات جایگزین حبس در استان گفت: در سال گذشته برای ۲هزارو ۹۱۹ نفر در استان به جای زندان، حکم جایگزین حبس جاری شده که این آمار در سال ۹۶ تعداد هزارو ۳۵۲نفر بود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان‌غربی ادامه داد: این استان با کمترین میزان نزاع و درگیری‌ها در رده سی ام بین استان های کشور قرار دارد، با این وجود در سال گذشته بیشترین پرونده های ورودی به محاکم استان مربوط به نزاع و ضرب عمدی با ۱۵هزار و۵۱۱ فقره بوده است.

وی با اشاره به اینکه برای دانش‌آموزان در سراسر کشور طرح ملی نظام مراقبتی دانش‌آموزان با عنوان نماد برگزار می‌شود، تصریح کرد: در این طرح نماد، تمام دانش‌آموزان مورد غربالگری قرار می‌گیرند و افرادی که دارای مشکلات روحی و روانی هستند به نهادهای متولی معرفی شده که طی سال گذشته این طرح در ۱۴۰ مدرسه نقده و ماکو اجرا شد.

کد مطلب 109628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha