٣ واحد صنعتی در آذربایجان غربی هدف حمله موشکی قرار گرفت

سرویس آذربایجان غربی- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: ٣واحد تولیدی صنعتی در استان در یک هفته اخیر مورد تهاجم و حملات جنگنده های صهیونیست‌ها قرار گرفتند.

به گزارش کردپرس، سخاوت خیرخواه در این باره افزود: ٢ مورد از این واحدها، واحد فولادی راکد بود که با ورود دو سرمایه گذار جدید در حال احیا بودند که هر دوی این واحدهای راکد برای بعد از عید آماده بهره برداری بود.

او اضافه کرد: این دو واحد در شهرستان ارومیه مستقر بود و طی این حملات هیچ گونه تلفات انسانی نداشته است.

خیرخواه اظهار کرد: همچنین واحد آردسازی شرکت پایارد در سه راهی نقده نیز مورد حمله قرار گرفته که متاسفانه در این واحد صنعتی ۱۰ نفر از کارکنان این مجموعه شهید و پنج نفر نیز مجروح شده اند.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی افزود: در پی حملات ناجوانمردانه متعددی که شده؛ برخی واحدهای صنفی نیز آسیب دیده اند که خسارت های وارده از طریق کارشناسان و اتحادیه ها در دست ارزیابی و برآورد است/.

کد مطلب 2794067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha