کلنگ زنی و افتتاح ۶۰ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان دهلران به مناسبت دهه فجر

سرویس ایلام - معاون استاندار و فرماندار ویژه دهلران گفت: همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، ۶۰ طرح عمرانی و اقتصادی با سرمایه‌گذاری بیش از ۲ هزار و ۸۰ میلیارد تومان در این شهرستان مرزی به بهره‌برداری رسیده یا ساخت آن‌ها آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، مراد یگانه روز یکشنبه ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: از مجموع این طرح‌ها، ۵۸ مورد آماده بهره‌برداری است و کار ساخت ۲ طرح زیرساختی دیگر نیز در این ایام آغاز خواهد شد.

وی افزود: برای اجرای این طرح‌ها در مجموع مبلغ ۲ هزار و ۸۰ میلیارد و ۲۵۸ میلیون تومان هزینه و سرمایه‌گذاری شده است.

فرماندار ویژه دهلران درباره طرح‌هایی که ساخت آن‌ها آغاز می‌شود، گفت: آغاز گازرسانی به بازارچه مرزی چیلات با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان و شروع ساخت بیمارستان ۹۶ تختخوابی دهلران با اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان از مهم‌ترین برنامه‌های این ایام است.

یگانه در تشریح طرح‌های آماده بهره‌برداری بیان کرد: چهارخطه کردن ۱۲ کیلومتر از مسیر پرتردد دهلران به اندیمشک با اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان و بهره‌برداری از مسیر جایگزین (واریانت) نصریان به طول دو کیلومتر با اعتبار ۹۵ میلیارد تومان از جمله طرح‌های کلیدی در حوزه راه است.

وی ادامه داد: روکش آسفالت حفاظتی راه‌های شهرستان با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان، خط انتقال آب گورابین با هزینه ۱۲۰ میلیارد تومان و آبرسانی به روستای کاور شامل ۱۸ کیلومتر خط انتقال با صرف ۱۱۵ میلیارد تومان نیز به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

فرماندار ویژه دهلران همچنین از راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان خبر داد.

یگانه با بیان اینکه اجرای این طرح‌ها زمینه اشتغال برای ۵۰ نفر را فراهم می‌کند، تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید خدمات و کارهای انجام شده توسط دولت در شهرستان را از طریق رسانه‌ها به آگاهی مردم برسانند.

کد مطلب 2793019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha