کاهش هزینه های ساخت باید از مسیر مهندسی ارزش آغاز شود

سرویس کردستان - بازرس کل استان کردستان تأکید کرد که کاهش هزینه های ساخت وساز باید از مرحله طراحی مهندسی شده و بر پایه مهندسی ارزش آغاز شود و نه با روش هایی که به افت کیفیت منجر می شود.

به گزارش کرد پرس، محمدامین حیدری در دیدار با رئیس و اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان، گفت: نگاه بازرسی کل، کاهش واقعی هزینه های مردم از طریق حذف هزینه های زائد، حرکت از گران سازی به سمت سبک سازی و استفاده از روش های نوین در طراحی و ساخت است.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت ساخت وساز، افزود: کیفی سازی به معنای رعایت دقیق مقررات ملی ساختمان و استفاده از مصالح استاندارد است، نه افزایش هزینه های غیرضروری برای مردم.

بازرس کل استان کردستان تعارض منافع را یکی از چالش های جدی حوزه ساخت وساز دانست و اظهار کرد: شناسایی و مدیریت موقعیت های تعارض منافع، از مهم ترین الزامات تحقق شفافیت در این حوزه است.

حیدری با بیان اینکه اصل حاکمیت، شنیده شدن صدای مردم است، ادامه داد: حل مشکلات مردم فقط در بستر قانون و با رویکرد کارشناسی امکان پذیر است و ایجاد اشتغال برای جامعه مهندسی نیز باید در همین چارچوب و با رعایت عدالت در نظام ارجاع کار صورت گیرد.

وی از افزایش نظارت ها خبر داد و تأکید کرد: بازدیدهای میدانی، بازرسی های سرزده از ساختمان ها و برخورد قاطع با تخلفات ساختمانی باید با جدیت دنبال شود.

بازرس کل استان کردستان همچنین با اشاره به عملکرد کمیته حل اختلاف نظام مهندسی کردستان، یادآور شد: آرای داوری تخصصی لازم الاجرا بوده و گنجاندن بند داوری در قراردادها می تواند نقش مؤثری در کاهش اختلافات و قضازدایی داشته باشد.

در ادامه این نشست، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان با اشاره به نقش بازرسی کل استان، بیان کرد: بازرسی کل همواره با اشراف کامل بر موضوعات، راهنمای حل مسائل بوده و به عنوان نقطه امن و پناهگاه مردم، توصیه های سازنده و مؤثری ارائه داده است.

همچنین یکی از اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان با اشاره به راه اندازی کمیته حل اختلاف در کردستان، گفت: این کمیته برای نخستین بار در کشور در نظام مهندسی استان راه اندازی شده و موجب کاهش محسوس ارجاع پرونده ها به محاکم قضایی شده است.

در پایان این نشست، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان با بیان اینکه این استان رتبه نخست ساخت وسازهای غیرمجاز در کشور را دارد، از تأکید بازرس کل استان بر برخورد قاطع با این پدیده و استفاده از تمام ظرفیت های قانونی دستگاه های متولی خبر داد.

کد مطلب 2792849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha