اقدامات کردهای سوریه بر اساس توصیه های آمریکا نیست

سرویس جهان- صالح مسلم، رهبر حزب کردی PYD در شمال و شمال شرق سوریه می گوید تصمیم هایی مانند برگزاری انتخابات، که در منطقه تحت کنترل کردهای سوریه گرفته می شود بر اساس صلاحدید و توصیه های آمریکا نیست.

به گزارش کردپرس، اداره خودگردان کردی در شمال و شمال شرق سوریه تصمیم گرفته است انتخابات محلی را در مناطق تحت کنترل خود در روز 11 ژوئن 2024 برگزار کند. با این حال، هم ترکیه که اداره خودگردان و نیروهای کرد سوریه را دشمن خود می داند و هم آمریکا که متحد اصلی کردهای سوریه است، مخالفت خود را با برگزاری  انتخابات توسط کردهای سوریه اعلام کرده اند.

صالح مسلم، رهر مشترک حزب کردی اتحاد دموکراتیک سوریه که نقش اصلی را در مدیریت منطقه تحت کنترل کردهای سوریه ایفا می کند، اعلام مخالفت آمریکا با برگزاری انتخابات را نه خواسته و توصیه آمریکا به کردهای سوریه، بلکه اعلام موضع آمریکا در این خصوص دانست.

او در مصاحبه با نشریه آمریکایی المانیتور گفت: آمریکا در موارد متعدد مواضع خود را درباره مسائل روز کردهای سوریه بیان کرده اما نظر خود را تحمیل نکرده و تصمیم کردهای سوریه مستقل از موضع آمریکا یا دیگر طرف های درگیر در بحران سوریه گرفته می شود.

رهبر حزب اتحاد دموکراتیک سوریه ادعا کرد که آمریکا در مسائل کلان کردها دخالت نمی کند و حتی در برخی موارد، کردها بر خلاف صلاحدید آمریکا و موضاع این کشور، تصمیم خود را درباره مسائلی پیش برده اند.

او با اشاره به درخواست برخی طرفها از جمله برخی سیاستمداران منطقه تحت کنترل کردهای سوریه با برگزاری انتخابات در وضعیت کنونی و امکان تعویق آن، این احتمال را صرحتا رد نکرد اما تاکید کرد چنین تصمیم تازه ای متاثر از مواضع آمریکا یا ترکیه نخواهد بود که مخالفات خود را با آن اعلام کرده اند.

کد خبر 2771322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha