ظرفیت اسکان مراکز اقامتی کردستان به ۷۵۰۰ نفر در شبانه روز می رسد

سرویس کردستان – مدیرکل میراث  فرهنگی، گردشگری و صنایع  دستی کردستان گفت: ظرفیت اسکان مراکز اقامتی دائم استان ۷۵۰۰ نفر در شبانه روز است و در صورت تکمیل این ظرفیت، فضاهای عمومی و مراکز موقت برای اسکان اضطراری مسافران پیش بینی شده است.

به گزارش کرد پرس، پویا طالب نیا در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: مراکز اقامتی دارای مجوز استان ظرفیت پذیرش ۷۵۰۰ نفر در شبانه روز را دارند و در شرایط تکمیل ظرفیت، اسکان در مدارس، سالن های ورزشی، پارک های تجهیز شده، مساجد و سایر مراکز موقت انجام می شود.

وی با اشاره به سیاست های حمایتی از گردشگران، اظهار کرد: افزایش نرخ مراکز اقامتی تا مهر سال آینده اعمال نخواهد شد و این تصمیم با هدف ایجاد شرایط مناسب برای سفر به استان اتخاذ شده است.

مدیرکل میراث  فرهنگی کردستان همچنین از فعالیت ۱۷۸ راهنمای گردشگری دارای کارت معتبر در استان خبر داد و افزود: این افراد از سرمایه های انسانی ارزشمند صنعت گردشگری هستند و در حوزه هایی همچون طبیعت گردی، اکوتوریسم، پرنده نگری، گردشگری فرهنگی و باستان شناسی آموزش های تخصصی دیده اند.

طالب نیا ادامه داد: تمام تورها و دفاتر خدمات مسافرتی موظف اند از راهنمایان دارای مجوز استفاده کنند تا استانداردهای حرفه ای حفظ و رضایت گردشگران افزایش یابد.

کد مطلب 2759483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha