محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۰/۰۹/۳۰ ۲۰:۴۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

ترکیه زرگان و حسکه را بمباران کرد/سه غیر نظامی کشته و هشت تن مجروح شدند

سرویس ترکیه - بر اثر بمباران زرگان و حسکه از سوی ترکیه 3 غیر نظامی کشته و 8 تن از جمله سه نیروی نظامی سوریه مجروح شدند.

به گزارش کردپرس، در حمله هوایی جنگنده های نیروهای مسلح ترکیه به زرگان ۳ تن از شهروندان غیرنظامی جان خود را از دست دادند و دست کم 5 تن زخمی شدند.

به نوشته مزوپوتامیا، در حمله هوایی ترکیه به زرگان سه شهروند غیر نظامی به نام های ملکه احمد عید 30 ساله، مادرش فصله عید 60 ساله، جان خود را از دست دادند و سه کودک 4، 8 و 11 ساله این خانواده نیز مجروح شدند.

شهروندی به نام صالح حمید الحصن 60 ساله نیز به شدت مجروح شد که در بیمارستان جان خود را از دست داد.

بر اساس اطلاعات به دست آمده از منابع محلی در این بمباران 3 تن از نیروهای نظامی دولت دمشق نیز مجروح شدند. به دلیل بمباران بی وقفه در مسیرهای بیمارستان، آمبولانس ها در حمل و انتقال مجروحان به بیمارستان ها دچار مشکل شده اند.

همچنین در نتیجه بمباران روستای تل ورد در حسکه نیز احمد محمد الفارس شهروند 50 ساله و یک کودک خردسال به نام حمدا فارس مجروح شده و به بیمارستان حسکه فرستاده شدند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید