جدال برای حمایت از ورزشکاران/مسئولان استاد حرفند نه عمل

سرویس کردستان- سکانداران شعارهای حمایت از جوانان در حالی برای برگزاری مسابقات ووشو قهرمانی کشور در قروه به جدال پرداخته اند که هنوز پرونده سخنرانیشان باز و در انتظار تأیید با عمل به گفته هاست.

به گزارش خبرنگار کردپرس، شهرستان قروه در حالی روزهای یازدهم تا سیزدهم اردیبهشت ماه سال جاری میزبان مسابقات ووشو قهرمانی کشور است که کمبود امکانات برای برگزاری این مسابقه حساس، فریاد هیئت ووشو شهرستان را درآورده است.

بعد از ظهر امروز سه شنبه نشست هماهنگی مسابقات ووشو قهرمانی کشور در حالی با حضور تعدادی از مسئولان شهرستان برگزار شد که مشخص گردید هنوز زیرساخت های اساسی همانند «سکو» و مکان اسکان برای میهمانان ورزشکار مهیا نیست و از طرفی هم گویا مثل همیشه حمایت از جوانان تنها در منبر حرف برای مسئولان دلچسب است و مرد عمل در این کارزار وجود ندارد.

«سکو» نیاز اصلی ووشو

در این نشست ابتدا رئیس هیئت ووشو شهرستان قروه با بیان اینکه ووشو ایران در جهان حرف اول را می زند و در همه رده ها بالای پله نخست قرار دارد، اظهار داشت: نیاز اساسی ووشو قروه چه برای تمرین و چه هنگام مسابقات «سکو» است که به دلیل هزینه بالا برای ساخت آن با مشکل برخورد کرده ایم.

به گفته «مرتضی کرمی» وجود «سکو» به عنوان یکی از زیرساخت های اساسی ووشو محسوب شده و اگر دایر شود می توان در شهرستان اردوی تیم ملی در کنار حضور تیم های مطرح و برگزاری مسابقات کشوری را داشت.

او با انتقاد از اینکه از نظر مالی هیچ گونه کمکی به هیئت ووشو نشده است، افزود: اگر اعتبار لازم در اختیار هیئت قرار گیرد در عرض چند روز می توان سکوی مناسبی را راه اندازی کرد.

«کرمی» همچنین از نبود مکان لازم برای اسکان ورزشکاران به همراه تجهیزات لازم گفت و خواستار همکاری مسئولان در این زمینه شد.

نبود زیرساخت برای مسابقات

در ادامه پایه گذار ورزش ووشو در قروه هم ضمن تأیید گفته های رئیس هیئت ووشو شهرستان، بیان کرد: سالهاست پیگیر ساخت «سکو» هستیم اما اقدامی نشده و در واقع برای برگزاری مسابقات باید امکانات و زیرساخت ها وجود داشته باشند.

«ابراهیم مهری» با انتقاد از بی توجهی مسئولان و متولیان امر نسبت به ورزش ووشو در شهرستان، افزود: با این وضعیت چگونه می توان انتظار برگزاری مسابقات در خور و شایسته را داشت؟

انصراف ورزشکاران در نبود «سکو»

همچنین قهرمان ووشو دانشجویان جهان هم با تأکید بر ساخت «سکو» در اسرع وقت، خطاب به مسئولان حاضر در نشست که هر کدام با بهانه های مختلف حاضر به کمک برای برگزاری مسابقه نبودند، گفت: برگزاری این گونه مسابقات تنها مرتبط به عملکرد ورزش و جوانان نیست چرا که این مسابقه در همه استان ها انجام شده و وضعیت تک تک ارگان ها رصد می شود و زیر ذره بین می روند.

«امیر کریمی» که سال گذشته مدال طلای مسابقات ووشو دانشجویان جهان را کسب کرده بود و مراسم تجلیل نه چندان شایسته ای را از مسئولان دید، یادآور شد: «سکو» نیاز اساسی ووشو بوده و اگر نباشد قطع به یقین ورزشکاران شرکت کننده از حضور در مسابقه انصراف خواهند داد و این برای شهرستان چندان خوشایند نیست.

بهانه های واهی

مثل همیشه که برای برگزاری هر مراسم و یا برنامه ای از ادارات مبالغی درخواست می شود این بار هم رئیس ورزش و جوانان قروه مساعدت مدیران دستگاه های اجرایی و خدمات رسان را خواستار شد. مساعدتی که به مذاق اعضای حاضر در نشست خوش نیامد و هر کدام به بهانه ای از همکاری سر باز می زدند.

یکی از نبود تعامل «امیر رشید امیری» با دیگر دستگاه ها در مواقع نیاز گله مند بود و از اقدام متقابل در این راستا می گفت، دیگری ابتدای سال را بهانه می کرد و اینکه هنوز ردیف بودجه ای اختصاص نیافته است.

از آن طرف شورای شهر به دفاع از عملکرد نداشته خود می پرداخت و علت غیبت شهردار را برای چنین برنامه مهمی اعلام نکرد.

تمامی مدیران در حالی به دنبال آوردن بهانه های واهی برای کمک نکردن بودند که درست چند ساعت بعد از برگزاری این نشست در جشنواره خیرین مدرسه ساز حضور یافته و کمک های خود را ارائه دادند! کمک هایی که برای ورزش و حمایت از ورزشکاران نداشتند اما برای خودنمایی در جشنواره خیرین مدرسه ساز مهیا بود.

همین مسئله مورد اعتراض دبیر هیئت ووشو قروه قرار گرفت به گونه ای که ابراز شرمندگی کرد از این رفتارهای متناقض توسط مسئولان مرتبط.

پا پس کشیدن از میدان عمل

در واقع نشست هماهنگی این مسابقه به نشست تعارض میان مدیران و مسئولان و در یک کلام لجبازی با یکدیگر بدل شد و در این میان هیچ کسی به حمایت جوانان و حرکت به سمت ورزش و دوری از آسیب ها توجهی نداشت.

این حالت دفاعی و جبهه گیری مدیران امر در مقابل حمایت از ورزشکاران در حالی است که در اکثر مراسم ها و نشست های مختلف همیشه در منبر حرف خوش می درخشند و اما در میدان عمل پا پس می کشند. مقوله ای که خبرنگار کردپرس به آن اشاره داشت و گفت که مسئولان تا به کی قرار است استاد حرف باشند نه مرد عمل؟!

در این میان رئیس هیئت ووشو قروه بار دیگر از کمبودها انتقاد کرد و گفت که ما در نبودن ها و نداشتن ها قهرمان تربیت کرده و به جامعه تحویل داده ایم، بدون هیچ امکانی و همین راه را ادامه خواهیم داد.

جدل برای کمک به ورزشکاران ادامه داشت و هر اداره ای از عملکرد خود می گفت تا اینکه این سؤال توسط خبرنگاران شهرستان مطرح شد که مدیرکل ورزش و جوانان کردستان برای برگزاری این مسابقه چه اقدامی کرده و چه میزان حمایتی داشته است؟ سؤالی که با پاسخ های کلیشه ای غیرقابل قبول به کنار گذاشته شد.

با این وصف معلوم نیست چرا مدیریت حوزه ورزش در شهرستان که مدام در حال تغییر هم است هنوز نتوانسته به جایگاهی برسد که با برنامه ریزی اصولی و انتخاب یک اسپانسر مالی قوی، ورزشکاران قروه ای را حمایت کرده و ورزش شهرستان را تقویت کند. همچنین مشخص نیست که چرا بودجه ورزش قروه به نسبت دیگر شهرستان ها متفاوت بوده و بی توجهی متولیان استان هم بیشتر است؟!

کد خبر 109214

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha