خبر ۱۳۹۸/۰۹/۲۷ ۱۰:۱۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
تا پایان سال؛

۶۰۰ تخت به مجموع تخت های بیمارستانی آذربایجان غربی افزوده می شود

سرویس آذربایجان غربی- استاندار آذربایجان غربی گفت: تا پایان امسال ۶۰۰ تخت به مجموع تخت های بیمارستانی اضافه می شود و میانگین بهره مندی استان از تخت بیمارستانی از میانگین کشور بیشتر خواهد شد.

به گزارش کردپرس، محمد مهدی شهریاری در آیین افتتاح نخستین کلینیک تخصصی دندانپزشکی هوشمند در شمالغرب کشور گفت: تا پایان امسال با افتتاح پروژه های بیمارستانی از جمله بیمارستان آیت اله خوئی، بیمارستان تکاب و بیمارستان فوق تخصصی زنان ارومیه، ۶۰۰ تخت به مجموع تخت های بیمارستانی استان اضافه می شود.

استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: با بهره برداری از پروژه های در دست اجرا شاخص بهره مندی استان از تخت های بیمارستانی از میانگین کشوری پیشی می گیرد.

او افزود: کلینیک حاضر نیز که نخستین کلینیک تخصصی دندانپزشکی هوشمند در شمالغرب کشور است با سرمایه گذاری ۱۲ میلیارد ریالی و اشتغال زایی برای ۷۳ نفر در ارومیه امروز به بهره برداری رسید.

شهریاری ضمن تقدیر از مشارکت بخش خصوصی در ایجاد زیرساخت های بهداشتی و درمانی تصریح کرد: برای بهبود خدمات رسانی به مردم و نیز توسعه زیرساخت های لازم از مشارکت بخش خصوصی حمایت می کنیم.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.