خبر ۱۳۹۸/۰۴/۱۸ ۱۵:۵۸ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
شهردار کلانشهر استانبول:

یک زندگی انسانی برای سوری ها تأمین خواهیم کرد

سرویس ترکیه - اکرم امام اوغلو، شهردار کلانشهر استانبول که در برنامه زنده از رادیو Best FM، سخنرانی می کرد در اظهاراتی با اشاره به زندگی یک میلیون سوری در استانبول عنوان کرد: قبل از هر چیزی یک زندگی انسانی برای سوری ها تأمین خواهیم کرد.

به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه دیوار، اکرم امام اوغلو، شهردار کلانشهر استانبول که در برنامه زنده از رادیو Best FM، سخنرانی می کرد در اظهاراتی با اشاره به زندگی 1 میلیون سوری در استانبول عنوان کرد: قبل از هر چیزی یک زندگی انسانی برای سوری ها تأمین خواهیم کرد. مشکل پناهندگی را ترکیه نتوانسته است مدیریت کند. دولت 3.5 میلیون پناهنده سوری را در تمام ترکیه پخش کرده است.

وی در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: این که سوری ها هم در ترکیه کار کرده و هم حمایت دولتی دریافت می کنند صحیح نخواهد بود. برای حل مشکل سوری ها با سازمان های مربوطه همکاری خواهیم کرد. مشکل اصلی در این مسئله اشتغال غیرقانونی و ثبت نشده سوری ها است.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.