خبر ۱۳۹۷/۰۲/۱۵ ۰۵:۴۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
شرکت نظرسنجی گزیجی:

آراء مرال آکشنر از محرم اینجه بیشتر است/ اردوغان نمی تواند انتخابات را در دور اول تمام کند

سرویس ترکیه - شرکت نظرسنجی گزیجی ترکیه در آخرین نتایج به دست آمده از نظرسنجی های صورت گرفته در ترکیه عنوان کرده است: آراء مرال آکشنر از محرم اینجه بیشتر است؛ اردوغان نمی تواند انتخابات را در دور اول تمام کند.

به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه بیرگون، شرکت نظرسنجی گزیجی ترکیه در آخرین نتایج به دست آمده از نظرسنجی های صورت گرفته در ترکیه عنوان کرده است: در یک نظرسنجی که در 21 استان ترکیه از میان 3 هزار و 680 نفر صورت گرفته است، آراء مرال آکشنر نامزد حزب خوب ترکیه از آراء محرم اینجه، نامزد حزب جمهوری خواه خلق ترکیه در انتخابات ریاست جمهوری بیشتر است. در حالی که آراء محرم اینجه 18 الی 19 درصد برآورد می شود، مرال آکشنر 28 الی 29 درصد آراء را از آن خود کرده است. همچنین صلاح الدین دمیرتاش، نامزد حزب دموکراتیک خلق ها نیز 8 الی 9 درصد را به خود اختصاص می دهد.

در این نظرسنجی با اشاره به رجب طیب اردوغان به عنوان نامزد ائتلاف جمهور نیز عنوان شده است: اردوغان توانایی کسب 50 درصد بعلاوه 1 برای اتمام انتخابات ریاست جمهوری در دور اول را نداشته و آراء وی تنها 46 الی 47 درصد خواهد بود.

نتایج به دست آمده در انتخابات پارلمانی نیز در این نظرسنجی به شرح ذیل است:

حزب عدالت و توسعه و حزب حرکت ملی ترکیه: 50.7 درصد آراء

حزب خوب: 19.4 درصد آراء

حزب جمهوری خواه خلق ترکیه: 18.53 درصد آراء

حزب دموکراتیک خلق ها: 10.06 درصد آراء

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.