محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۱/۰۵/۱۱ ۱۲:۳۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

هدف اصلی تظاهرات روزشنبه هوادران جنبش نسل نو در  اقلیم کردستان  محکوم کردن فساد است

سرویس عراق و اقلیم کردستان- یکی از رهبران جنبش نسل نو از برگزاری تظاهرات گسنرده ای از سوی هواداران نسل نو  در روز شنبه آینده در همه شهرهای اقلیم کردستان خبرداد.

به گزارش کردپرس ، صلاح داوود در گفتگو با خبرگزاری «المعلومه» گفت: هدف اصلی از برگزاری این تظاهرات که به درخواست شاسوار عبدالواحد ، رهبر جنبش نسل نو ، انجام می شود ، رساندن این پیام به افکار عمومی است که فساد در کردستان به مراحل بسیار زیادی رسیده است.

وی افزود: دیگر اهداف برگزاری این تظاهرات برگزاری انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان در موعد تعیین شده و محکوم کردن فساد ، سرقت ثروت های اقلیم ، خدمات رسانی ضعیف و اعتراض به نرخ بالای مالیات است.

گفتنی است که مردم شهرهای مختلف اقلیم کردستان از ضعف خدمات رسانی ، گرانی سوخت و تاخیر در پرداخت حقوق کارکنان رنج می برند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید