محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۱/۰۳/۱۳ ۰۶:۴۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تداوم اعتراضات دانشجویان سلیمانیە بە کمبود امکانات خوابگاهی

سرویس عراق و اقلیم کردستان- دانشجویان دانشگاه سلیمانیە در اعتراض بە کمبود امکانات در خوابگاه های دانشجویی و به ویژە نبود آب، اقدام بە برپایی تظاهرات و بستن راه ارتباطی سلیمانیە- تاسلوجە کردند.

به گزارش کردپرس، مشکلات و کمبودها در دانشگاه های سلیمانیه علیرغم وعدە های مقامات دولت اقلیم کردستان و مسئولین استانی ادامە داشتە و دانشجویان در اعتراض بە کمبود امکانات خوابگاهی و بە ویژە نبود آب در خوابگاه ها اقدم به برپایی تظاهرات کردند.

سایت خبری شارپرس در این مورد گزارش داد کە دانشجویان اقدام به مسدود ساختن، راه ارتباطی اصلی سلیمانیە- تاسلوجە کردند.

دانشجویان با اعلام اینکە آب برای آشامیدن و نظافت و شستشو در خوابگاه ها موجود نیست و هنوز بسیاری از مشکلات آنان کە پیشتر نیز برای حل آن ها اقدام به تظاهرات و اعتراض کردە بودند، ادامە دارد و حل نشدە است.

در ماه های اخیر دانشجویان سلیمامنیە با برپایی تظاهرات خواستار حل مشکلات خود شدند و بافل طالبانی رهبر اتحادیە میهنی در دیدار با نامیندگان دانشجویان تاکید کرد کە همه اقدامات لازم برای حل مشکلات آنان و پاسخگویی بە مطالبات دانشجویی را انجام می دهد.

مناطق سلیمانیە، حلبچە، راپرین و گرمیان، جزو مناطق تحت اختیار و کنترل اتحادیە میهنی محسوب شدە و عمدە مسئولین این مناطق جزو اعضای این حزب هستند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید