٥ هزار انشعاب غیر مجاز برق در آذربایجان غربی شناسایی شد

سرویس آذربایجان غربی- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی گفت: از ابتدای اجرای طرح ملی مهتاب تاکنون، ۵ هزار و ۷۲۶ انشعاب غیرمجاز در سطح استان شناسایی و جمع‌آوری شده است، همچنین ۹ هزار و ۸۵۵ کنتور معیوب تعویض و ۹ هزار و ۵۰ کنتور جدید نیز در سراسر استان در قالب این طرح نصب شده است.

به گزارش کردپرس، طاهر کیا مهر با اشاره به پیش‌بینی افزایش محسوس دمای هوا از روز جمعه ۲ مردادماه افزود: طبق پیش بینی های هواشناسی و با آغاز موج جدید گرما در هفته پیش رو، ادامه همکاری مردم بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی گفت: همراهی مردم استان در روزهای اخیر موجب شد پیک مصرف برق استان حدود ۳۰ مگاوات کاهش یابد.

کیامهر تأکید کرد: تجربه روزهای گذشته نشان داد که با انجام اقداماتی ساده مانند تنظیم دمای کولرهای گازی روی ۲۵ درجه سانتی‌گراد، استفاده از دور کند کولرهای آبی، خاموش کردن وسایل برقی غیرضروری و پرهیز از استفاده هم‌زمان از وسایل پرمصرف در ساعات اوج بار، می‌توان بدون کاهش آسایش، سهم مؤثری در حفظ پایداری شبکه برق داشت.

کیامهر ادامه داد: مدیریت مصرف و توجه به مصرف بهینه برق در شرایط کنونی یک وظیفه ملی و همگانی است که با همدلی تمام آحاد جامعه می توان به بهترین شکل این وظیفه را انجام داد.

کد مطلب 2797517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha