۲۰۷۰۰ مشترک کردستانی به فیبرنوری متصل شدند

سرویس کردستان - مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: بیش از ۲۰ هزار و ۷۰۰ مشترک در استان به شبکه فیبرنوری منازل و کسب وکارها (FTTH) متصل شده اند.

به گزارش کرد پرس، آرام حیدری در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: در حال حاضر ۱۵۳ هزار خانوار شهری استان تحت پوشش شبکه فیبرنوری قرار دارند و توسعه این زیرساخت با سرعت در حال انجام است.

وی اظهار کرد: میزان فیبرنوری اجرا شده توسط مخابرات منطقه کردستان در بخش شهری و روستایی به پنج هزار و ۴۴۲ کیلومتر رسیده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان افزود: همچنین شرکت مبین نت در شهرهای سنندج، سقز و کامیاران ۳۵۶ کیلومتر فیبرنوری اجرا کرده و هزار و ۳۷۴ مشترک را تحت پوشش قرار داده است.

حیدری با اشاره به اقدامات سال گذشته، در سال ۱۴۰۴، تعداد ۱۴۱ هزار خانوار شهری استان در طرح فیبرنوری منازل و کسب وکارها تحت پوشش قرار گرفتند.

وی یادآور شد: در همین مدت، ۹۶ روستای بالای ۲۰ خانوار با صرف بیش از ۳۹۰ میلیارد تومان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند و پوشش تلفن همراه در ۳۷ کیلومتر از جاده های اصلی استان نیز بهبود یافت.

کد مطلب 2795193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha