کنارگذر شمال‌غرب میاندوآب تا پایان خرداد افتتاح می شود

سرویس آذربایجان غربی- معاون ساخت و توسعه راه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور گفت: باند غربی کنارگذر شمال‌غرب میاندوآب تا پایان خردادماه به بهره‌برداری می‌رسد و بخشی از محور نقده–پیرانشهر نیز تا اربعین آماده تردد خواهد شد.

به گزارش کردپرس، علیرضا سیاهپور در جریان بازدید از پروژه‌های راهسازی در استان آذربایجان غربی، با اشاره به آخرین وضعیت کنارگذر شمال‌غرب میاندوآب اظهار کرد: این محور به طول ۱۱ کیلومتر در دو باند رفت و برگشت در دست اجراست که تاکنون ۱۰ کیلومتر از باند غربی آن آسفالت شده است.

او افزود: با توجه به پیشرفت مناسب عملیات اجرایی، برنامه‌ریزی شده است باند غربی این محور تا اواخر خردادماه سال جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرد تا بخشی از بار ترافیکی منطقه کاهش یابد.

سیاهپور همچنین در بازدید از محور نقده–پیرانشهر–تمرچین و قطعه یک محور پیرانشهر–سردشت، از تسریع روند اجرایی این پروژه‌ها خبر داد و گفت: با هدف تسهیل تردد، به‌ویژه در ایام پرتردد، مقرر شد ۴ کیلومتر از محور نقده–پیرانشهر تا زمان اربعین حسینی به بهره‌برداری برسد.

او تأکید کرد: تکمیل این محورها نقش مهمی در ارتقای ایمنی، کاهش زمان سفر و بهبود ارتباطات منطقه‌ای خواهد داشت و تلاش می‌شود با بسیج امکانات، پروژه‌ها مطابق زمان‌بندی تعیین‌شده به بهره‌برداری برسند.

کد مطلب 2794817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha