به گزارش کرد پرس، برهان صلواتی در نشست با نماینده مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی، گفت: ساعات آموزش ایمنی از ۱۸ هزار نفرساعت در سال ۱۴۰۳ به ۳۲ هزار نفرساعت در سال ۱۴۰۴ رسیده که این موضوع نقش مهمی در کاهش مرگ ومیر ناشی از حوادث کار داشته است.
وی با اشاره به نظارت های میدانی، افزود: سال گذشته ۱۱ هزار بازرسی توسط ۲۰ بازرس کار انجام شد و در همین مدت ۱۹ تشکل کارگری جدید تشکیل و تعداد تشکل های فعال استان به ۱۵۰ مورد افزایش یافت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان درباره وضعیت روابط کار نیز، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴ شاهد کاهش ۲۰ درصدی شکایات و پرونده های کارگری بودیم که نشان دهنده بهبود فضای روابط کار در استان است.
صلواتی به رشد حمایت ها از مشاغل خرد اشاره کرد و ادامه داد: اعتبارات مشاغل خانگی در سال جاری ۱۰۰ درصد افزایش یافته و پرونده هایی با ارزش ۲۹۲ میلیارد تومان به بانک های عامل معرفی شده است.
وی همچنین از تحقق کامل اعتبارات بخش تعاون خبر داد و یادآور شد: در سال مالی ۱۴۰۴، مبلغ ۱۲۵ میلیارد تومان در این حوزه پرداخت شده که نشان دهنده تحقق ۱۰۰ درصدی منابع است.
مدیرکل کار کردستان با بیان اینکه سهم بخش تعاون در اشتغال کشور همچنان پایین است، بیان کرد: این سهم حدود ۶ تا ۸ درصد است و برای ارتقای آن نیازمند حمایت جدی مجلس و رفع موانع هستیم.
صلواتی اجرای طرح کالابرگ الکترونیک را از دیگر اقدامات مهم عنوان کرد و گفت: در استان ۹۳۰۰ فروشگاه در این طرح مشارکت دارند و تاکنون بیش از ۷۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار در چهار مرحله به آن اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه برای نظارت بر اجرای این طرح نیز ۷۳۰۰ بازرسی توسط ۲۰ اکیپ مشترک انجام شده است، افزود: در حوزه بهداشت کارگری نیز ۱۱۵ خانه بهداشت کارگری در استان فعال است که هفت مرکز آن در سال ۱۴۰۴ راه اندازی شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به برخی نیازهای این مجموعه، اظهار کرد: تقویت نیروی انسانی، تأمین اعتبار برای ساختمان های اداری و توسعه ورزش کارگری از مهم ترین مطالبات ما از نمایندگان مجلس است.

نظر شما