بازدید بیش از ٩٩٩ هزار گردشگری نوروزی از آذربایجان غربی

سرویس آذربایجان غربی- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: در طول ایام نوروز، ۹۹۹ هزار و ۱۶۵ مسافر نوروزی از جاذبه‌های گردشگری و طبیعی استان بازدید کرده‌اند.

به گزارش کردپرس، مرتضی صفری اظهار کرد: از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۴ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۵، ۹۹۹ هزار و ۱۶۵ مسافر نوروزی از جاذبه‌های گردشگری و طبیعی استان بازدید کرده‌اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: همچنین در این مدت ۱۱ هزار و ۷۸۲ نفر از محوطه‌های فرهنگی و تاریخی استان بازدید داشته‌اند که در این میان بناهایی مانند میراث جهانی تخت سلیمان تکاب، کاخ‌موزه باغچه‌جوق ماکو، مدرسه هدایت ارومیه و ... از جمله مکان‌های پربازدید استان بوده‌اند.

او گفت: علی‌رغم شرایط جنگی، گردشگران می‌توانند از همه بناهای تاریخی سطح استان به جز موزه‌ها بازدید داشته باشند.

کد مطلب 2794491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha