ظرفیت ۳۰۰۰ تخت برای پذیرایی از مسافران نوروزی مهیا است

سرویس کردستان ـ فرماندار سنندج با حضور در ستاد اسکان آموزش و پرورش نواحی یک و دو این شهر، از روند خدمات‌رسانی و آمادگی مراکز اسکان مسافران نوروزی بازدید کرد.

به گزارش کرد پرس، غریب سجادی در جریان این بازدید با تأکید بر ضرورت ارائه خدمات مناسب و تکریم مسافران نوروزی، گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان باید با هماهنگی کامل، زمینه اسکان مطلوب و آرامش خاطر مهمانان نوروزی را فراهم کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اسکان در شهرستان، افزود: در مجموع ۳۰۰۰ تخت برای پذیرایی از مسافران نوروزی در نظر گرفته شده که از این تعداد، ۲۰۰۰ تخت مربوط به هتل‌ها، مهمانسراها و اقامتگاه‌های بوم‌گردی و ۱۰۰۰ تخت مربوط به ستاد اسکان آموزش و پرورش نواحی یک و دو سنندج است.

فرماندار سنندج همچنین بر نظارت مستمر بر روند خدمات‌رسانی و آمادگی کامل مراکز اسکان تأکید کرد و اظهار کرد: تلاش می‌شود با بسیج تمامی امکانات، خدمات شایسته‌ای به مسافران نوروزی ارائه شود.

کد مطلب 2794295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha