به گزارش کرد پرس، علی اکبر ورمقانی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان، گفت: سرانه آموزشی در کردستان ۴.۹ مترمربع و میانگین کشوری ۵.۸ مترمربع است و با توجه به محدودیت منابع مالی دولت، تنها راه پر کردن این فاصله، جلب مشارکت خیرین و مردم است.
وی با اشاره به نمونه های موفق مدرسه سازی مردمی در کردستان، افزود: احداث مدرسه مردم ساز در روستای علی آباد مشیر دهگلان و اقدام ارزشمند مادر دیواندره ای که دیه فرزند خود را برای ساخت مدرسه اهدا کرد، نشان می دهد فرهنگ مشارکت در حوزه آموزش در کردستان ریشه دار است و باید بیش از پیش تقویت شود.
معاون استاندار کردستان خطاب به مدیرکل جدید نوسازی مدارس استان، اظهار کرد: انتظار داریم جذب خیرین به عنوان یک اولویت جدی دنبال شود و ارتباط سازنده ای با مدیران استانی و ملی برقرار شود تا دغدغه دولت چهاردهم در زمینه توسعه عدالت آموزشی و اصلاح زیرساخت های مدارس در استان محقق شود.
در پایان این مراسم از خدمات ابراهیم مرادی، مدیرکل پیشین نوسازی مدارس کردستان قدردانی و ماجد احمدی به عنوان سرپرست جدید این اداره کل معرفی شد.

نظر شما