مهلت ۴۸ ساعته شیعیان به اتحادیه میهنی و حزب دمکرات برای توافق بر سر ریاست‌جمهوری

سرویس عراق و اقلیم کردستان- روزنامه رسمی عراق گزارش داد که چارچوب هماهنگی به حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی کردستان ۴۸ ساعت فرصت داده است تا اختلافات خود را بر سر پست ریاست‌جمهوری حل کنند؛ دیدارهایی که به گفته منابع آگاه، نشانه‌هایی مثبت از نزدیک‌شدن دیدگاه‌ها و حرکت به‌سوی پایان بن‌بست سیاسی به همراه داشته است.

به گزارش کردپرس، شیعیان برای توافق حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی کردستان بر سر پست ریاست‌جمهوری، مهلت ۴۸ ساعته تعیین کرده‌اند.

به گزارش منابع آگاه، چارچوب هماهنگی به حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی کردستان ۴۸ ساعت فرصت داده است تا اختلافات خود را درباره پست ریاست‌جمهوری حل‌وفصل کنند.

عقیل ردینی، سخنگوی ائتلاف نصر، در گفت‌وگو با روزنامه «الصباح» اعلام کرد که هیأت چارچوب هماهنگی نقش مهمی در نزدیک‌کردن دیدگاه‌ها میان دو حزب کردی درباره انتخاب رئیس‌جمهور ایفا کرده است.

وی افزود: دیدارهای این هیأت منجر به بروز نشانه‌های مثبتی از سوی طرف کردی برای پایان‌دادن به بن‌بست سیاسی و حرکت به‌سوی اجرای استحقاقات قانون اساسی در چارچوب قانونی خود شده است.

ردینی توضیح داد که چارچوب هماهنگی به طرف‌های کردی دو روز فرصت داده است تا به این بن‌بست پایان دهند و بر سر انتخاب رئیس‌جمهور به توافق برسند؛ اقدامی که راه را برای تکمیل سایر استحقاقات قانون اساسی باقی‌مانده هموار می‌کند.

شب گذشته، هیأت چارچوب هماهنگی پس از سلسله دیدارهای مهم با رهبران دو حزب کردی در اربیل و سلیمانیه، به بغداد بازگشت.

این روزنامه به نقل از منابع آگاه گزارش داد که این دیدارها نتایج مثبتی به همراه داشته و پایه‌ای برای اجماع میان دو حزب درباره مکانیزم انتخاب رئیس‌جمهور ایجاد شده است؛ به‌گونه‌ای که از بروز هرگونه بحران در روند سیاسی جلوگیری کرده و پایبندی به مهلت‌های قانون اساسی را تضمین می‌کند

کد مطلب 2793062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha