حزب دمکرات کردستان خطاب به علی باپیر: اجازه نمی‌دهیم با سرنوشت مردم کردستان بازی شود

سرویس عراق و اقلیم کردستان- حزب دمکرات کردستان در پاسخ به اظهارات علی باپیر، رئیس جماعت عدالت کردستان، اعلام کرد که در هر شرایطی خود را مسئول می‌داند و هرگز اجازه نخواهد داد که نابسامانی و بازی با سرنوشت مردم کردستان صورت گیرد.

به گزارش کردپرس، حزب دمکرات کردستان در پیامی خطاب به علی باپیر اعلام کرد: روزی نبود ‌که انصاف شما را ببینیم، عادل و منصف باشید، دست روی حقیقت بگذارید و بگویید چه کسی پشت قطع حقوق و معیشت مردم کردستان است.

سایت خبری خندان نوشت: علی باپیر، رئیس جماعت عدالت کردستان، در پیامی اعلام کرد که حزب دمکرات کردستان نباید مانع رفتن حقوق‌بگیرانی می‌شد که قصد ورود به شهر اربیل را داشتند، این موضع‌گیری حزب دمکرات را زیر سوال برده است. همچنین اگر حزب دمکرات نسبت به برخی معترضان مشکوک است، باید با احترام از معلمان استقبال می‌کرد.

حزب دمکرات کردستان: باید با انصاف سخن می‌گفتید

رسانه رسمی حزب دمکرات در بیانیه‌ای بە نقل از منبعی خبری درون این حزب گفت: آقای علی باپیر، از نصایح شما که عصر امروز در یک پست فیس‌بوکی منتشر کردید، سپاسگزاریم. اما باید کمی با انصاف سخن می‌گفتید. شما از جمله افرادی هستید که به‌خوبی با تاریخچه حزب دمکرات آشنا هستید و می‌دانید که این حزب برای این مردم چه کرده است.

حزب دمکرات کردستان تاریخی روشن و طولانی در مبارزه و دستاوردهای بزرگ دارد

حزب دمکرات در ادامه تأکید کرد: همواره در کنار مردم کردستان بوده‌ایم تا با سربلندی زندگی کنند و در این راه تلاش کرده و خون داده‌ایم. تاریخ روشنی از مبارزه و دستاوردهای بزرگ داشته‌ایم و در آینده نیز چنین خواهیم بود.

طبق بیانیه حزب دمکرات کردستان: این حزب خود را مسئول سرنوشت مردم کردستان می‌داند و در همه مراحل در جهت منافع این مردم، آرامش و اتحاد گام برداشته است. همواره بهای این مواضع و مسئولیت‌پذیری را پرداخته‌ایم و هدف تهاجمات کسانی بوده‌ایم که خواستار تضعیف کردستان هستند. اما به این مسئولیت افتخار می‌کنیم و در خط مقدم دفاع از کردستان ایستاده‌ایم.

چرا تاکنون موضعی در برابر ظلم و قطع حقوق مردم نداشته‌اید؟

در ادامه بیانیه آمده است: شما از قطع حقوق و معیشت مردم سخن می‌گویید، اما آیا تاکنون از خود پرسیده‌اید چه کسی حقوق و معیشت مردم کردستان را قطع کرده است؟ چرا پیشتر هیچ موضعی در برابر این ظلم، قطع حقوق و دشمنی با مردم کردستان نگرفته‌اید؟ این ظلم تنها به سلیمانیه محدود نمی‌شود، بلکه اربیل، دهوک، گرمیان، بارزان، بادینان، حلبچه و سراسر کردستان را دربر گرفته است.

روزی نبود که انصاف شما را ببینیم و عدالت را رعایت کنید

رسانه رسمی حزب دمکرات کردستان افزود: قطع حقوق و ظلمی که صورت گرفته است، تنها معلمان را دربر نگرفته، بلکه خانواده‌های شهدا، قربانیان انفال، جانبازان، پیشمرگان قهرمان و تمام اقشار جامعه کردستان را تحت تأثیر قرار داده است. اما آیا هیچ روزی دیده‌ایم که شما در برابر وضعیت پیشمرگان و خانواده‌های شهدا که جان خود را فدای کردستان کرده‌اند، موضعی گرفته باشید؟ روزی نبود که انصاف شما را ببینیم، عادل و منصف باشید و حقیقت را بپذیرید و بگویید چه کسی پشت قطع حقوق و معیشت مردم کردستان است.

حزب دمکرات کردستان در هر شرایطی خود را مسئول می‌داند

در بیانیه تأکید شده است: مردم کردستان از هر قشری که باشند، حق دارند که خواسته‌های خود را مطرح کنند، اما هرگز با آشوب و نابسامانی همراه نیستیم و اجازه نخواهیم داد که برخی جریانها با احساسات مردم بازی کنند و سرنوشت مردم را مورد معامله قرار دهند. به شما اطمینان می‌دهیم که حزب دمکرات در هر شرایطی خود را مسئول می‌داند و هرگز اجازه نخواهد داد که نابسامانی و بازی با سرنوشت مردم کردستان صورت گیرد.

علی باپیر: حزب دمکرات کردستان نباید مانع اعتراض معلمان می‌شد

پیش از این، علی باپیر اعلام کرده بود: حزب دمکرات نباید در روز نهم این ماه، مانع از تجمع صدها معلم دلسوز اقلیم کردستان در برابر دفتر سازمان ملل متحد شود و اجازه ندهد که آنان در اعتراض به قطع حقوق و تأخیر در پرداخت آن، تجمع کنند. زیرا مردی که حقوقش قطع شده، حق دارد با هر روش شرعی و مدنی از حقوق خود دفاع کند و اعتراض مسالمت‌آمیز یکی از همین روش‌هاست.

حزب دمکرات کردستان خود را با موضع‌گیری‌اش زیر سؤال برد

در بیانیه‌ای دیگر آمده است: حزب دمکرات با این موضع‌گیری، خود را زیر سؤال برده است، چه در زمینه حکمرانی و چه در رفتار عادلانه با مردم، به‌ویژه با معلمان که رعایت حقوق آنان بر همه واجب است. همگی ما مدیون این قشر هستیم. نصیحتی قدیمی می‌گوید: (الحُرُّ مَنْ راعی وِداد لَحْظة، ولَم یَنْسَ مَنْ تعلّم منه لَفْظَة).

حزب دمکرات کردستان باید از معلمان استقبال می‌کرد و از آنان پذیرایی می‌شد

علی باپیر در پیام خود تأکید کرد: حزب دمکرات کردستان اگر نسبت به برخی معترضان مشکوک بود، باید از معلمان بە گرمی و با احترام استقبال می‌کرد، از آنان پذیرایی می‌شد، غذا و وسایل نقلیه‌ای برای آنان فراهم می‌شد تا به مقصد خود برسند. در این صورت، این وضعیت به یک دستاورد برای حزب دمکرات کردستان تبدیل می‌شد، اما به‌جای آن، اکنون خود را در برابر یک سؤال بزرگ قرار داده است.

نیروهای امنیتی مانع از رسیدن معلمان به اربیل شدند

در نهم این ماه، هزاران حقوق‌بگیر از شهرهای سلیمانیه، اداره راپرین و گرمیان قصد داشتند به سمت اربیل حرکت کنند، اما در ایست بازرسی "دێگەڵه" توسط نیروهای امنیتی متوقف شدند و به آنان اجازه ورود به اربیل داده نشد. در این جریان، از گاز اشک‌آور استفاده شد که موجب خفگی تعدادی از شهروندان و خبرنگارانی شد که این اعتراضات را پوشش می‌دادند.

کد خبر 2781157

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha