عضو مجلس عراق: طرح «حساب من» یک طرح تجاری منفعت محور است

یکی از نمایندگان مجلس عراق اعلام کرد: به ما گفتند که با طرح «حساب من»  مخالفت نکنید این طرح، یک طرح تجاری است که برای شما سودهی دارد و تصمیم دادگاه فدرال برای ملی کردن حقوق است اما «حساب من» برای توزیع حقوق است.

به گزارش کردپرس، سوران عمر نماینده مجلس عراق اعلام کرد طرح «حساب من» یک طرح تجاری سودزاست بانکهای خصوصی که وارد این طرح شده‌اند به منظور کسب سود ورود کرده‌اند.

سوران عمر در مصاحبه‌ای با شبکه «پیام» نیز افزود در واکنش به تبلیغاتی که اتحادیه میهنی کردستان در جریان برگزاری کارزارهای انتخاباتی بر علیه طرح حساب من انجام داد حالا بانک TBI اعلام کرده که با طرح «حساب من» قرارداد منعقد کرده است.

وی گفتە است: ما ا ز این منظر به این طرح نگاه نمی‌کنیم که تامین هر حقوقی چقدر برای ما سودهی دارد تا از آن حمایت کنیم یا با آن مخالفت کنیم. آنها به ما گفتند که با موافقت خود سود خواهید برد، ما به آنها گفتیم برای ما بحث شخص و منافع شخصی مطرح نیست، ما می‌گوییم تصمیم دادگاه فدرال برای ملی کردن حقوق است و طرح «حساب من» برای توزیع حقوق.

سوران عمر اشاره کرد: فلسفه توطین حقوق این است که دولت اقلیم کردستان لیست حقوق را به عراق ارسال کند، سپس وزارت اقتصاد و  دارایی عراق بودجه آن را به بانکهای فدرالی دولت پرداخت می‌کند و از آنجا به حساب فرد کارمند واریز می‌شود.

دولت اقلیم کردستان از طرح «حساب من» پا پس نمی‌کشد، تا به صورت مستقیم، خود پول حقوق را دریافت کند و از آن سهم بانکها را پرداخت کند، با توطین حقوق دیگر دولت اقلیم کردستان به بودجه حقوق دسترسی ندارد. دولت اقلیم کردستان مخالف انجام این امر است.

کد مطلب 2777210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha