خبر ۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۱۱:۴۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
نماینده ائتلاف الصادقون در مجلس عراق :

علت تصویب نشدن پیش نویس قانون نفت و گاز عراق، تداوم اختلافات بین بغداد و اربیل است

سرویس عراق و اقلیم کردستان - نماینده ائتلاف الصادقون در مجلس عراق، علت تصویب نشدن پیش نویس قانون نفت و گاز عراق را تداوم اختلافات دولتهای فدرال و اقلیم کردستان در این خصوص دانست.

به گزارش کردپرس، محمدالبلداوی در گفتگو با خبرگزاری «المعلومه» با بیان اینکه تصویب پیش نویس قانون نفت و گاز عراق مستلزم اجماع سیاسی از سوی همه نیروهای سیاسی در کشور است، گفت: تداوم اختلافات بین دولتهای فدرال و اقلیم کردستان درخصوص تصویب پیش نویس قانون نفت و گاز در مجلس عراق همچنان عامل و مانع اصلی بر سر عدم تصویب این قانون است.

وی افزود: تصویب پیش نویس قانون نفت و گاز عراق همچنان نیازمند تفاهم بین بغداد و اربیل است، زیرا  تصویب آن دردوره های قبلی مجلس نمایندگان چندین بار به تعویق افتاده است و به دلیل عدم وجود یک موضع مشترک در برابر آن، هنوز برای مناقشه در برنامه کار مجلس عراق گنجانده نشده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.