خبر ۱۴۰۰/۱۱/۱۱ ۰۷:۲۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

سفر نچیروان بارزانی بە نجف برای دیدار با مقتدی صدر و محمد الحلبوسی

سرویس عراق و اقلیم کردستان- رئیس اقلیم کردستان امروز وارد نجف شدە و دیدار وی با مقتدی صدر رهبر جریان صدر و محمد الحلبوسی رئیس مجلس عراق، دقایقی پیش آغاز شد.

بە گزارش کردپرس بە نقل از شبکە تلویزیونی کردستان 24، نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان و معاون رهبر حزب دمکرات کردستان (پارتی) امروز دوشنبە 11 بهمن / 31 ژانویە، وارد نجف شد.

بر اساس خبر هدف وی از این سفر، دیدار و گفتگو با مقتدی صدر رهبر جریان صدر و محمد الحلبوسی رئیس مجلس عراق و رهبر ائتلاف سنی تقدم بودە و این دیدار دقایقی پیش آغاز شدە است.

سفر نچیروان بارزانی بە نجف و دیدار وی با صدر و الحلبوسی پس از اعلام پیشنهاد مسعود بارزانی رهبر حزب دمکرات کردستان (پارتی) برای برگزاری این دیدار و حل مشکلات موجود در پروسە سیاسی عراق، صورت گرفتە است.

مسعود بارزانی پیشنهاد کردە کە این دیدار بە منظور گفتگو و رایزنی دربارە چگونگی رفع موانع پیش روی پرسە سیاسی عراق و و تداوم روند سیاسی کشور انجام شود.

حزب دمکرات پیشتر با جریان های تقدم و صدر دربارە تقسیم مناصب در دولت و مجلس جدید عراق بە تفاهماتی دست یافتە و در این راستا منصب نایب دوم رئیس مجلس عراق را در اختیار گرفتە و برای تصدی ریاست جمهوری نیز تلاش می کند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.