خبر ۱۳۹۸/۰۶/۰۲ ۱۱:۴۳ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
احمد داوود اوغلو:

دفتر مبارزه با ترور باز شود بسیاری نخواهند توانست به روی یکدیگر نگاه کنند

سرویس ترکیه - احمد داوود اوغلو، نخست وزیر و وزیر امور خارجه سابق ترکیه در اظهاراتی با اشاره به عملیات های نظامی 7 ژوئن – 1 نوامبر 2015 که بعد از انتخابات نمایندگان پارلمان تا تکرار آن صورت گرفت؛ گفت: دفتر مبارزه با ترور باز شود بسیاری نخواهند توانست به روی یکدیگر نگاه کنند.

به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه دیوار، احمد داوود اوغلو، نخست وزیر و وزیر امور خارجه سابق ترکیه در اظهاراتی با اشاره به عملیات های نظامی 7 ژوئن – 1 نوامبر 2015 که بعد از انتخابات نمایندگان پارلمان تا تکرار آن صورت گرفت؛ گفت: اگر دفتر مبارزه با ترور در ترکیه باز شود بسیاری نخواهند توانست به روی یکدیگر نگاه کنند. زمانی که تاریخ جمهوری ترکیه نوشته می شود مطمئن هستم که یکی از مهمترین دوران در این تاریخ 7 ژوئن تا 1 نوامبر 2015 میلادی خواهد بود.

وی در ادامه اظهارات خود تأکید کرد: کسانی که از مقام هایی که ما پشت سر گذاشته ایم آگاه باشند به خوبی می دانند که به دنبال مقام نیستیم. به اعتراض هایمان با اعتراض می توانستند جواب بدهند ولی به ما خائن گفتند. کسی که با توجه و عنایت ملت بر سر کار آمده و نخست وزیر این کشور شده را هیچ کس حق ندارد خائن خطاب کند. در این کشور هیچ خائنی نخست وزیر نشده است. بعد از این هم نخواهد شد. ما چه خیانتی کردیم، بهتر است اعلام کنید. اگر در راه مبارزه این ملت و وجدان عمومی حتی یک قدم اشتباه برداشتیم بگویید.

داوود اوغلو در ادامه سخنان خود با انتقاد از برکناری شهرداران کرد ترکیه نیز تصریح کرد: اگر در این کشور انتخابات برگزار شده و صادقانه نتایج آن به دست می آید و از صندوق های رای اراده یک ملت متجلی می شود بایستی به آن اراده احترام گذاشته شود. درک ما از اراده ملی این است. احترام به روسای شهرداری نیست احترام به صدها هزار شهروندی است که به پای صندوق های رای رفته و رای داده اند. نباید به دموکراسی این کشور سایه انداخته شود.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.