خبر ۱۳۹۸/۰۴/۱۸ ۰۴:۴۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تلاش مشترک اتحادیه میهنی و حزب دمکرات برای توافق با بغداد بر سر کرکوک

سرویس عراق و اقلیم کردستان- سخنگوی حزب دمکرات کردستان (پارتی) اعلام کرد که این حزب و اتحادیه میهنی (یکیتی) به صورت مشترک برای حصول توافق با دولت مرکزی عراق بر سر حل مشکلات کرکوک تلاش می کنند.

به گزارش کردپرس به نقل از سایت رسمی حزب دمکرات (پارتی) محمود محمد در جمع خبرنگاران رسانه های اقلیم کردستان گفت که دو حزب پارتی و یکیتی به صورت مشترک در حال تلاش برای حصول توافقی با دولت مرکزی عراق بر سر کرکوک و عادی سازی وضعیت آن و حل مشکلات این منطقه مورد مناقشه، هستند.

سخنگوی رسمی پارتی همچنین گفت که روند تشکیل کابینه دولت جدید اقلیم کردستان تسریع شده و رو به پایان است و نامزدهای مناصب وزارتی کابینه نهایی شده اند.

همچنین تأکید کرد که امور تشکیل کابینه دولت تا روز چهارشنبه پایان یافته و پارلمان کردستان در این روز نشستی را برای دادن رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی مسرور بارزانی نخست وزیر جدید اقلیم برگزار می کند.

مسرور بارزانی روز دوشنبه 17 تیر/8 جولای، لیست وزرای پیشنهادی خود را که از احزاب یکیتی، پارتی جنبش تغییر، سوسیال دمکرات و اقلیت های اقلیم هستند، به پارلمان کردستان تحویل داد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.