خبر ۱۳۹۸/۰۲/۲۵ ۰۹:۳۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

10 تُن لواشک غیر مجاز در بیجار کشف شد

سرویس کردستان- فرمانده انتظامی بیجار گفت: 10 تُن لواشک و آلوی فراوری شده که به صورت غیر بهداشتی و فاقد تاریخ تولید و مصرف، در یک محموله بارگیری شده بود در محور بیجار - دیواندره کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، سرهنگ موسی بهاری روز چهارشنبه گفت: ماموران گشت مبارزه با کالای قاچاق و ارز در بازرسی از یک دستگاه کامیون در محور بیجار - دیواندره موفق به کشف این محموله غیر بهداشتی شدند.

وی افزود: این محموله شامل 10 تُن لواشک و آلوی فراوری شده که به صورت فله ایی، بدون بسته بندی بهداشتی، فاقد تاریخ تولید و مصرف و فاسد با هدف توزیع در کردستان بارگیری شده بود.

سرهنگ بهاری اضافه کرد: ارزش تقریبی این محموله یک میلیارد و 40 میلیون ریال برآورد شده و در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی تحویل شدند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.