مهمترین تحولات روز چهارشنبه 14/1/1398 در ترکیه
- در شهر قارص روی داد: MHP اعتراض کرد، آراء HDP افزایش یافت
در پی اعتراض حزب حرکت ملی ترکیه (HDP) به نتایج انتخابات شهرداری ها در حوزه قارص، شورای عالی انتخابات اقدام به شمارش دوباره آراء کرد و در نتایج جدید به دست آمده آراء آیهان بیلگن، نامزد حزب دموکراتیک خلق ها (HDP) در این شهر افزایش پیدا کرد.
- واکنش وزارت امور خارجه ترکیه به آمریکا: هیچ کشوری حق دخالت در نتایج انتخابات کشور دیگر را ندارد
حامی آکسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه در پی اظهار نظر اخیر رابرت پالادینو، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در خصوص انتخابات محلی در ترکیه گفت: هیچ کشوری حق دخالت در نتایج انتخابات کشور دیگر را ندارد.
- وزیر امور خارجه ترکیه: عدم تحویل F-35 به ترکیه چندان ساده نیست
مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه که برای شرکت در جلسه وزاری امور خارجه کشورهای عضو ناتو به آمریکا سفر کرده است طی اظهاراتی با اشاره به انتشار اخبار مبنی بر عدم تحویل F-35 به ترکیه گفت: ما بخشی از این برنامه هستیم بنابراین عدم تحویل این جنگنده ها به ترکیه این اندازه ساده هم نخواهد بود.
- با رد تمام اعتراضات در شرناخ: حکم رسمی شهرداری شرناخ به نامزد آک پارتی داده شد
شورای عالی انتخابات ترکیه با رد تمام اعتراضات حزب دموکراتیک خلق ها (HDP) به نتایج انتخابات در شرناخ، حکم رسمی شهرداری را به مهمت یارکا از آک پارتی اعطا کرد.
- واکنش سری ساکیک به رد اعتراض به نتیجه انتخابات در شهر کردنشین موش: وضعیت در موش از استانبول وخیم تر است/ آراء من دزدیده شده است
سری ساکیک، نامزد حزب دموکراتیک خلق ها (HDP) در انتخابات شهرداری ها از شهر کردنشین موش که با 611 رأی رقابت را به نامزد حزب عدالت و توسعه (AKP) واگذار کرده است، با اشاره به این که آرای وی دزدیده شده است گفت: وضعیت در موش از استانبول وخیم تر است.
- واکنش رئیس نهاد ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه به مواضع آمریکا در خصوص انتخابات ترکیه: کشورهای خارجی به روند قانونی انتخابات در ترکیه احترام بگذارند
فخرالدین آلتون، رئیس مرکز ارتباطات نهاد ریاست جمهوری ترکیه در واکنش به اظهار نظر اخیر رابرت پالادینو، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در خصوص انتخابات محلی در ترکیه گفت: کشورهای خارجی به روند قانونی انتخابات در ترکیه احترام بگذارند.
- اکرم امام اوغلو: خبرگزاری آناتولی نام خود را به خبرگزاری آک پارتی تغییر دهد
اکرم امام اوغلو، نامزد حزب جمهوری خواه خلق ترکیه (CHP) در انتخابات شهرداری های این کشور از کلان شهر استانبول و پیروز این انتخابات بر اساس نتایج اولیه، با انتقاد شدید از خبرگزاری آناتولی در پی عدم انتشار نتایج پیروزی امام اوغلو گفت: خبرگزاری آناتولی نام خود را به خبرگزاری آک پارتی تغییر دهد.
کد خبرنگار: 30102
دیدگاه کاربران