وجود مزار 70 شهید حلبچه در بهشت زهرای تهران
به گزارش کردپرس، شبکه تلویزیونی کردستان 24 گزارش داد که مزار 70 تن از شهدای بمباران شیمیایی حلبچه در دو قطعه 24 و 40 گورستان بهشت زهرای تهران وجود دارد.
طبق خبر این 70 مزار متعلق به مصدومین بمباران شیمیایی حلبچه است که 31 سال پیش و در زمان وقوع این فاجعه توسط نیروهای امدادی ایرانی برای مداوا به بیمارستان های تهران منتقل شده و به دلیل شدت جراحت جان باخته اند.
این افراد به دلیل اینکه هیچ شخصی برای تحویل گرفتن پیکرهای آنان وجود نداشته، توسط نهادهای مربوطه ایران در بهشت زهرای تهران، به خاک سپرده شده اند.
یکی از اساتید دانشگاهی ایرانی در گفتگو با کردستان 24 اعلام کرده که در توضیح و یادآوری مصائب جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، دانشجویان خود را به این قطعه بهشت زهرا آورده و از این طریق بخشی از جنایات جنگی صدام و ستم های اوی علیه کردها را بازگو می کند.
ناظم دباغ نماینده دولت اقلیم کردستان در تهران نیز تأکید می کند که این 70 مزار متعلق به شهیدان بمباران شیمیایی حلبچه بوده و به دلیل اینکه کسی به آنان رسیدگی نمی کند، دچار فرسایش و تخریب طبیعی شده اند.
دیدگاه کاربران