خبر ۱۳۹۷/۱۱/۰۶ ۰۶:۵۰ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
اردوغان:

کنترل منطقه امن باید در دست ترکیه باشد

سرویس ترکیه - رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد کشورش تا ابد منتظر ایجاد منطقه امن نخواهد ماند و در چند ماه آینده خود برای ایجاد آن اقدام خواهد کرد.

به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه ملیت، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه که به ارزروم سفر کرده است در سخنرانی خود در جلسه معارفه نامزدهای انتخابات شهرداری ها از حزب عدالت و توسعه در این استان با اشاره به تحولات اخیر در سوریه گفت: تحولاتی که در نزدیکی مرزهای ما در سوریه رخ می دهد تنها با سوریه مرتبط نبوده و در ارتباط با کشور ما است. در تحولات عراق نیز برنامه هایی در خصوص ترکیه وجود دارد. از کسانی که به ما قول داده بودند که منبج را از تروریست ها پاکسازی خواهند کرد درخواست می کنیم به وعده های داده شده عمل کنند. صبر ما بی حد و مرز نیست. تا ابد منتظر عمل کردن به قول های داده شده نخواهیم ماند. ما انتظار داریم قول داده شده در خصوص منطقه امن یا منطقه حائل در چند ماه آینده عملی شود. در غیر این صورت منطقه امن را ما تأسیس خواهیم کرد. از متفق های خود انتظار حمایت های لجستیکی از این تلاش های ترکیه داریم.

وی در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: در خصوص این که سازمان ملل متحد نیز قابلیت های لازم برای تشکیل منطقه امن را ندارد با نگاه به چند نمونه در گذشته می توانیم اثبات کنیم. تنها قدرتی که به معنی دقیق کلمه می تواند اقدامات امنیتی را انجام دهد ترکیه است. این مسئله به حل و فصل بحران نیز خدمت خواهد کرد و کنترل فعلی منطقه باید در دست ما باشد. در غیر این صورت به هر پیشنهادی که داده شود درهای ما بسته خواهد بود. اگر تاوانی هم داشته باشد آماده پرداخت تاوان آن هستیم.

کد خبرنگار: 30102

بیشتر بخوانید:

رجب طیب اردوغان: ترکیه توانایی تأمین امنیت و ثبات در ادلب، منبج و شرق فرات را دارد

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.