خبر ۱۳۹۷/۱۱/۰۵ ۱۶:۳۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
روزنامه نگار هابرترک:

HDP با معرفی آلتان تان به عنوان نامزد استانبول می تواند رأی بالایی از AKP بگیرد

سرویس ترکیه - فاتح آلتایلی روزنامه نگار روزنامه هابرترک در آخرین یادداشت خود که در این روزنامه به چاپ رسانده است با اشاره به انتخابات پیش رو در ترکیه نوشت: حزب دموکراتیک خلق ها اگر در استانبول یک نامزد محافظه کار مانند آلتان تان را به عنوان نامزد خود برای انتخابات شهرداری ها معرفی کند، می تواند از حزب عدالت و توسعه رأی بسیار زیادی بگیرد.

به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه هابرترک، فاتح آلتایلی روزنامه نگار روزنامه هابرترک در آخرین یادداشت خود که در این روزنامه به چاپ رسانده است با اشاره به انتخابات پیش رو در ترکیه نوشت: نزدیک به 20 درصد آراء استانبول را کردها به خود اختصاص می دهند. 7 درصد از این آراء کردها برای حزب عدالت و توسعه، 5 درصد برای حزب جمهوری خواه خلق ترکیه و باقی مانده آن به سود حزب دموکراتیک خلق ها به صندوق انداخته می شود. حزب دموکراتیک خلق ها اگر در استانبول یک نامزد محافظه کار مانند آلتان تان را به عنوان نامزد خود برای انتخابات شهرداری ها معرفی کند می تواند از حزب عدالت و توسعه رأی بسیار زیادی را بگیرد.

وی در ادامه اظهارات خود با اشاره به رقابت میان نامزدهای حزب عدالت و توسعه و حزب جمهوری خواه خلق ترکیه در آنکارا نیز تصریح کرد: منصور یاواش نامزد ائتلاف CHP و حزب خوب با 5 درصد اختلاف از نامزد ائتلاف جمهور پیشی گرفته است. این آخرین شانس منصور یاواش در عرصه سیاسی ترکیه است و او نیز با آگاهی به این موضوع بسیار خوب اقدام می کند. حزب عدالت و توسعه در معرفی نامزد خود در آنکارا اشتباه کرده است.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.