62 درصد از پناهجویان سوری در ترکیه، از مرزهای میثاق ملی هستند
به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری Diken، سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه در اظهاراتی با اشاره به افزایش واکنش ها در داخل ترکیه به حضور پناهندگان سوری در این کشور عنوان کرد: ترکیه در این خصوص رفتاری را اتخاذ کرده است که در تاریخ بشریت نامش را ثبت خواهد کرد. اگر این مسئله راحتی بود هیچ وقت اروپایی ها برای جلوگیری از ورود پناهجویان سوری به سرزمین هایشان این اندازه تلاش نمی کردند. ما با این انسان هایی که به ترکیه آمده اند صد سال پیش تحت یک حاکمیت مشترک زندگی می کردیم. پناهندگانی که از سوریه به ترکیه آمده اند 62 درصد از مرزهای میثاق ملی هستند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: به کسانی که در جنگ چاناک قلعه خود را فدای این سرزمین کرده اند نگاهی بیندازیم. 189 شهید از حماء، 544 تن از حلب، 91 تن از دمشق، 129 تن از ادلب، 31 تن از لاذقیه و 67 تن از دیرالزور. همچنین در اسناد و مدارک موجود نام 51 تن دیگر نیز به عنوان سوری در بین کشته های جنگ چاناک قلعه وجود دارد.
سویلو در اظهارات خود تصریح کرد: از سال 2011 تا کنون سوری ها برای مملکت خود 71 هزار و 923 کشته داده اند. 166 هزار و 823 مجروح جنگی گزارش شده است. این انسان هایی که در ترکیه حضور دارند انسان هایی هستند که از مرگ، تجاوز و جنگ فرار کرده اند.
کد خبرنگار: 30102
بیشتر بخوانید:
حمله مسلحانه به پناهجویان سوری در غازی عنتپ 11 زخمی به جا گذاشت
دیدگاه کاربران