خبر ۱۳۹۷/۱۰/۱۵ ۰۵:۳۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
در دیدار وزاری خارجه عراق – ترکیه مطرح شد:

رجب طیب اردوغان به عراق سفر می کند

سرویس ترکیه – در دیدار مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه با محمد علی الحکیم همتای عراقی خود، دو وزیر در خصوص سفر اردوغان به عراق به توافق رسیدند.

به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری آناتولی، در پی دیدار برهم صالح، رئیس جمهور عراق با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در آنکارا، بر اساس اطلاعات به دست آمده، مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه و محمد علی الحکیم همتای عراقی وی با هم دیدار کردند و در خصوص روابط دوجانبه آنکارا – بغداد به گفتگو پرداختند.

محور اصلی مذاکرات چاووش اوغلو – الحکیم مسائلی مانند مبارزه با تروریسم، بازسازی عراق بعد از دوران داعش و همچنین روابط دوجانبه در زمینه های مختلف بوده است. علاوه بر این، دو وزیر در کنار این مسائل در خصوص سفر اردوغان به عراق نیز به توافق رسیده اند.

لازم به ذکر است، هنوز تاریخ سفر اردوغان به عراق مشخص نشده است.

کد خبرنگار: 30102

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.