خبر ۱۳۹۷/۰۹/۱۲ ۰۷:۳۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

دیدار هیئت اتحادیه میهنی با نخست وزیر عراق

سرویس عراق و اقلیم کردستان- هیئت اتحادیه میهنی کردستان به منظور گفتگو در مورد تشکیل دولت جدید عراق و سهم کردها و این حزب از کابینه دولت، با نخست وزیر عراق دیدار کرد.

به گزارش کردپرس به نقل از سایت رسمی اتحادیه میهنی کردستان، هیئتی از اتحادیه میهنی کردستان در سفر به بغداد با عادل عبدالمهدی نخست وزیر این کشور، دیدار کرد و مریوان نادر نماینده این حزب در مجلس عراق، در این مورد گفت که هدف از این دیدار گفتگو در مورد تشکیل دولت جدید عراق و سهم اتحادیه میهنی کردستان از مناصب وزارتی دولت جدید بوده است.

وی افزود که نمایندگان اتحادیه میهنی در مجلس عراق نیز امروز سه شنبه 4 نوامبر در نشست مجلس عراق در مورد تعیین وزرای باقی مانده دولت جدید عراق و تصمیم گیری بر سر تکمیل کابینه دولت شرکت کرده و برای کسب استحقاق انتخاباتی این حزب از دولت جدید تلاش می کنند.

همچنین گفت که دولت جدید از لحاظ امنیتی و خدمات رسانی با فشار و درخواست های بسیاری روبرو است و لازم است در کمترین زمان ممکن کابینه دولت تکمیل شده و کارها و خدمات رسانی خود را آغاز کند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.