خبر ۱۳۹۷/۰۷/۲۱ ۱۲:۱۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

برگزاری دهمین جشنواره فراگیری «نخستین واژه»

سرویس کردستان- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان از برگزاری جشنواره فراگیری «نخستین واژه» در 10 مدرسه استان خبر داد و گفت: این جشنواره با مشارکت شرکت آبفا و اداره‌ کل آموزش و پرورش استان کردستان روز دوشنبه 19 آبان ماه برگزار می‌شود.

به گزارش کرد پرس به نقل از روابط عمومی آبفای کردستان، محمد حسین محمدی با بیان اینکه هدف از برگزارش این جشنواره آموزش مدیریت مصرف آب و روش‌های بهینه مصرف و نیز افزایش میزان شناخت دانش‌آموزان از وضعیت منابع آب کشور است، افزود: در این راستا در جشنواره مذکور، توزیع بسته‌های آموزشی میان دانش‌آموزان و همچنین برگزاری نشست هم‌اندیشی میان اولیا و مربیان در خصوص اهداف جشنواره هم برگزار می‌شود.

محمدی بیان کرد: جشنواره نخستین واژه در ۱۰ مدرسه و ۱۰ شهر مراکز شهرستان استان کردستان با حضور دانش‌آموزان و والدین آن‌ها برگزار خواهد شد. دلیل نامگذاری جشنواره با عنوان نخستین واژه قرارگیری دو حرف " آ" و "ب" در ابتدای حروف الفبا است که آب را به عنوان اولین کلمه که مایه حیات انسان است، می‌سازد.

وی یادآو شد: این جشنواره به روال سال‌های گذشته قرار است با حضور مسئولان و مدیران دستگاه‌‌های مختلف شهرستانی، امور آب و فاضلاب شهری، شهرداری‌ها و اعضای شوراهای شهر و اولیا و مربیان دانش‌آموزان به صورت همزمان برگزار شود.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.