خبر ۱۳۹۷/۰۷/۲۱ ۱۲:۱۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

کسب مقام دوم سوگواره ملی علمدار کربلا توسط شاعر ایلامی

سرویس ایلام - « اسلام انصاری‌فر» شاعر و روزنامه‌نگار ایلامی در پنجمین سوگواره ملی علمدار کربلا مقام دوم این سوگواره را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، در پنجمین سوگواره علمدار کربلا که به میزبانی استان ایلام در دو بخش شعر و عکس برگزار شد اسلام انصاری فر در بخش شعر سپید مقام دوم این دوره را به دست آورد.

بر اساس این گزارش در رشته شعر نو نیز نیلوفر شاطری از استان خوزستان مقام اول، اسلام انصاری فر از استان ایلام مقام دوم و مریم اسلامی از استان تهران مقام سوم را مال خود کردند.

در چنجمین سوگواره ملی علمدار کربلا 350 اثر شعر در دو بخش شعر کلاسیک و نو به دبیرخانه این سوگواره در ایلام ارسال‌ شده است.

همچنین در میان 923 اثر عکس در دو بخش عکس حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای ارسال شده به این سوگواره، در بخش عکس غیرحرفه‌ای رامین مقدم و محمد یوسفی هر دو از استان ایلام شایسته تقدیر شناخته شدند.

به گزارش کردپرس، مراسم اختتامیه پنجمین سوگواره ملی علمدار کربلا و تجلیل از برگزیدگان با حضور حجت‌الاسلام دکتر ارزانی، دبیر ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان، مسئولان فرهنگی و اجرایی استان روز چهارشنبه 25 مهرماه سال جاری در مرکز استان ایلام برگزار می‌شود.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.