وزیر امور خارجه ترکیه به بغداد و اربیل سفر می کند
به گزارش کردپرس به نقل از تلویزیون NTV، مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه که به منظور دیدارهای مختلف به عراق سفر می کند در بغداد و اربیل با مقامات عراق و اقلیم کردستان دیدار و گفتگو خواهد کرد.
در خبر منتشر شده از سایت وزارت امور خارجه ترکیه آمده است: مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در تاریخ 11 و 12 اکتبر به عراق سفر می کند. وزیر امور خارجه ترکیه در بغداد با برهم صالح رئیس جمهور عراق دیدار کرده و بعد از آن نیز با نمایندگان جامعه ترکمن های عراق و رهبران سیاسی کشور عراق دیدار و گفتگو خواهد کرد. همچنین چاووش اوغلو بعد از بغداد به اربیل سفر کرده و با مقامات بلند پایه اقلیم کردستان نیز دیدارهای ترتیب خواهد داد.
در بیانیه منتشر شده از سوی وزارت امور خارجه ترکیه با اشاره به این سفر عنوان شده است: در این سفر روابط دوجانبه ترکیه – عراق با توجه به تمام ابعاد مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در این راستا مسائل مختلفی از جمله بازسازی عراق و زمینه های توسعه روابط دوجانبه مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
کد خبرنگار: 30102
دیدگاه کاربران