عملیات ها را متوقف کرده و در پایان دادن به موجودیت گروه های تروریستی با هم اقدام کنیم
به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه که در نشست وزاری خارجه ترکیه – لهستان – رومانی سخنرانی می کرد با اشاره به آخرین تحولات سوریه عنوان کرده است: مسئله سوریه همه را از نزدیک درگیر می کند. ما با کسانی که در خصوص سوریه همفکری داریم در حال همکاری هستیم. پیشنهادمان این است: حملات ادلب متوقف شود. برای پایان دادن به موجودیت گروه های تروریستی در ادلب با یکدیگر همکاری و اقدام کنیم.
وی در ادامه اظهارات خود تصریح کرده است: بهترین راه حل در سوریه یک راه حل سیاسی است. اکنون اگر در این راه پیشرفت قابل توجهی به دست نیاوریم دولت مرکزی سوریه و حامیان آن به راه حل نظامی باور خواهند داشت. ما برای این کار در سوچی و آستانه تلاش بسیار زیادی انجام داده و به همین منظور در نشست تهران شرکت کردیم.
چاووش اوغلو خاطرنشان کرده است: ما به عنوان ترکیه آماده همکاری با تمام طرف های سوریه از جمله روسیه، ایران، آمریکا، فرانسه، انگلیس و ... هستیم. برای حل و فصل بحران سوریه و به اتمام رسیدن صلح آمیز وضعیت کنونی با تمام کشورها که در صدر آنان ایران و روسیه مطرح است مذاکرات دوجانبه و سه جانبه داریم. ما از تمامیت ارضی سوریه دفاع می کنیم ولی کشتن انسان های بی گناه راه حفظ تمامیت ارضی سوریه نیست.
کد خبرنگار: 30102
دیدگاه کاربران