خبر ۱۳۹۷/۰۵/۲۷ ۱۶:۰۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

رجب طیب اردوغان بار دیگر به عنوان رئیس حزب عدالت و توسعه انتخاب شد

سرویس ترکیه - ششمین کنگره حزب عدالت و توسعه در حالی در آنکارا برگزار شد که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه با کسب 1 هزار و 380 رای از 1 هزار و 457 رای اعضای حزب عدالت و توسعه بار دیگر به عنوان رئیس حزب عدالت و توسعه انتخاب شد.

به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه دیوار، ششمین کنگره حزب عدالت و توسعه در حالی در آنکارا برگزار شد که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه با کسب 1 هزار و 380 رای از 1 هزار و 457 رای اعضای حزب عدالت و توسعه بار دیگر به عنوان رئیس حزب عدالت و توسعه انتخاب شد.

رجب طیب اردوغان در سخنان خود در کنگره حزب عدالت و توسعه با اشاره به انتخابات شهرداری ها در ترکیه عنوان کرده است: حزب عدالت و توسعه در انتخابات شهرداری ها تمام کلانشهرهای ترکیه را از ملت به امانت خواهد گرفت.

اردوغان در خصوص بحران اخیر اقتصادی در ترکیه نیز عنوان کرده است: برخی ها ما را با اقتصاد، تحریم، نرخ سود، ارز و یا تورم تهدید می کند. ما نیز به آنان می گوییم که بازی های شما را دیدیم و برایتان زجز می خوانیم. ما به این حرف واقف هستیم که اگر ایمان باشد امکان هم وجود دارد. ما به کسانی که در ظاهر به عنوان متفق ما دیده شده و در باطن در هر قدم ما را به هدف استراتژیک برای حمله در نظر می گیرند تسلیم نشدیم و نخواهیم شد.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.